HálóZsák fórumok > OFF topik

Star Wars Battlefront - új vs. régi kánon

(1/18) > >>

tomcsi80:
Marcia Lucas, George Lucas volt felesége 9 év után kifakadt a disney trilógiára!

https://www.denofgeek.com/movies/star-wars-marcia-lucas-sequels/

tomcsi80:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. December 21., 15:43:47 ---A Disney trilógiában igen, de az EU-ban csak a Jedi herceg sorozatban bukkantak fel az általad felsorolt elemek, utána soha többé.

--- Idézet vége ---

Azért hangsúlyoztam ki ezt a két művet. A jedi herceg alatt Kent értettem, aki ugyancsak Palpatine unokája. Ezzel Rey-re akartam utalni, hogy ő is Palpatine unokája. A disney star wars trilógia elég sok mindent vett át az eredeti EU-ból, majd azt átalakította és ezt nem kellett volna.

CSÚNYA SPOILER. NEKEM MÁR ELRONTOTTA DE MÁSNAK NEM KELLENE. MINDENKI NAGYON FIGYELJEN ODA ERRE.   

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: tomcsi80 - 2019. December 21., 14:43:39 ---Még meg lehet említeni A jedi herceget, aki ugyancsak leszármazottja a villámokat szóró nagyapának, az Endoron lezuhant Halálcsillag darabjait.
--- Idézet vége ---

A Disney trilógiában igen, de az EU-ban csak a Jedi herceg sorozatban bukkantak fel az általad felsorolt elemek, utána soha többé.
Ja, bocsi. Egy SW Mesék részben egyszer felbukkantak a szereplők, de ott is csak poénforrásként.

Az EU csak azokat az elemeket (elemeket, és nem eseményeket és/vagy szereplőket!!!) vette át, amiket felsoroltam (talán még egy abban felbukkant oktató droid típust), de most hirtelen csak ezek jutottak eszembe.

tomcsi80:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. December 21., 13:08:38 ---Bár a Junior könyveket ugyan senki sem tekinti hivatalosnak, ahogy az akkori EU más írói sem, azért az vitathatatlan, hogy néhány dolgot ténylegesen átvettek belőlük: a whaladonokat, a Sötét Oldal Prófétái koncepciót, a ho'din fajt stb.

--- Idézet vége ---

Még meg lehet említeni A jedi herceget, aki ugyancsak leszármazottja a villámokat szóró nagyapának, az Endoron lezuhant Halálcsillag darabjait. 

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: tomcsi80 - 2019. December 21., 12:47:32 ---A Skywalkerek kora film és az egész sequel trilógia bebizonyította, hogy a legendáknak csúfolt Eredeti Bővített Univerzum sokkal jobb mint amit Lucas akart volna 7-9 epizódnak és amit megvalósított Jar Jar Abrams és Rian Johnson. Még ha a Sötét Birodalom képregény és a Star Wars Junior könyv (amit az univerzum részének sose tekintettünk) fontosabb elemei köszönnek vissza a legújabb filmben.
--- Idézet vége ---

Bár a Junior könyveket ugyan senki sem tekinti hivatalosnak, ahogy az akkori EU más írói sem, azért az vitathatatlan, hogy néhány dolgot ténylegesen átvettek belőlük: a whaladonokat, a Sötét Oldal Prófétái koncepciót, a ho'din fajt stb.

És ha már a whaladonoknál tartunk...
A Hagyaték legutóbbi részében, egész pontosan a #47-dikben a 6. oldalon szintén felbukkant egy, igaz csak döglötten, a 15. oldalon pedig meg is említik őket.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése