HálóZsák fórumok > a Zsák

15 éves a HálóZsák

(1/2) > >>

turkia:
2009. június 24-én regisztráltam nyilván egy munkahelyi ebédidő után, de előtte is olvastam az oldalt egy ideje.
Valahogy akkor ment a Hulk Világa, vagy mi, meg a Megsemmisülés. Azokat nagyon vártam hétről-hétre. Pedig Hulkot bohócnak tartom, de nagyon lestem a frissítést!

Az oldal létezését olyan 2005-ben fedezhettem fel, konkrét emlék, hogy egyetemen olvastam valamelyik Péntek 13 részt. Fent van az oldalon még mindig, pár hete olvastam megint.   ;)  Szerintem Mikulás körül olvashattam először, mert mintha hópelyhek lettek volna kint díszként. Hű, jó rég volt!
Azt már nem tudom, hogy hogy találtam meg az oldalt, de szerintem a gogléba írhattam valami olyat, hogy "képregények magyarul".  :)

KiD:
A ComixArt-ról jöttem a Transformers részleggel. :) Előtte párszor már szétnéztem itt, ha jól emlékszem, először a Vészmanó halála címet fedeztem fel magamnak. :) Visszatérő olvasó csak az összeolvadás után lettem. :)

Zerit:
Boldog 15. Születésnapot kívánok! (így egy napi késéssel)
Le a kalappal, hogy még mindig fut az oldal!

Gorgonita:
Én már nem is emlékszem mikor és hogyan kerültem ide, de azóta is ez a kedvenc oldalam. :)

gabo:
Aztán valaki honosító lett, más meg maradt hű rajongó! Érdekes, hogy mindig is szerettem volna részt venni honosításokban, mivel az idegen nyelv távol áll tőlem csak az egyéb részeiben! De a munka és a család mellett ezt nagyon nehéz lett volna megoldanom! Így is annyi mindenre nincs az embernek ideje, annyi mindent félre kell tennie! Ezért is minden tiszteletem a tiétek, hogy a saját élet mellett még ezt is csináljátok!


--- Idézetet írta: Sepi - 2018. Június 10., 22:18:42 ---
--- Idézetet írta: gabo - 2018. Június 10., 20:56:31 ---Emlékszem nagyon szomorú voltam amikor megszűnt a kedvenc nyomtatott képregényem az X-Men! Sokáig a könyvtárba jártam netezni ahol a következő borítókat nézegettem, hátha valamit megtudok a folytatásról! Aztán amikor kis falunkban is lett normális net többet olvasgattam a folytatásokról. Egyszer csak rátaláltam Nitro oldalára ahol ott folytatták ahol abbamaradt (és csak ámultam hogy még magyarul is van)

--- Idézet vége ---
Ezzel nagyon hasonlóan voltam én is. Én internetkávézókba jártam rackkel felszerelkezve és úgy mentettem le a képregényeket. Eleinte nitrotól, aztán a linkekből megismert többi oldalról. Én anno pont így fedeztem fel a HZs-t is.  :)

--- Idézet vége ---

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése