HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
zoli fura kérdései
zoli:
Üdv, Mai ajánlat, new moebius ring form torlof ; }. Valódi neve, Torolf Sauerman.{ A cgarchitech oldalon} Meg még más oldalakon is léteznek munkái. Ö is a ˝Hű hogy ö mit tud kategória ˝ U.I. Sikerült letölteni, Scans Daily oldalról a Battle of atom #1-et hm szerintem DIREKT kissé parodisztikusra veszik a történetet. PL a jelenkori, a múltból való , és a jövőből jött X-MAN találkozását. ;} Kösz. :worship:
zoli:
Üdv. a Clone Saga # 6. inkább meg már tragikus. Az a féreg Zöld manó kegyetlenül veri Bent { :violent: } Más, szegény Bestia aki jövőből jött, még tovább mutálódott. { A Battle of atomban } Szegénynek már szarva is van :( . Xornról kiderül , hogy ö Jean Grey.Szegény Bendis alaposan belekavart . {Bocs} Kösz.
zoli:
Üdv, sikerült a Clone Saga #3-ba beleolvasni. Szerintem {bocs} de kicsit mintha röhejes lenne. Kösz. :worship:
zoli:
Üdv,KÖSZÖNÖM :bravo:. Más, csak azért hittem hogy hibrid, mert ha jól tudom . Akkor Eddie Brock-on.Volt már a Venom, az Antivenom, és a Toxin, szimbiota is. AZT gondoltam hogy a másik két szimbíóta, keveredéséből lett az Antivenom. 1,KÉRDÉS. akkor most tényleg Agent Venom ott hadja magárára Flasht, hogy most Superior Sipermanra akaszkodjon. Vagy hogy is van ez.Kösz.
Jé , nahát Pókinak nem csak kb 3-4 klónja van\volt :blink:,1. Kaine,2.Scarlet Spider,3.Spidercide. Hát most láttam hogy van MÉG ,legalább kettő. 1.Jack,2. Guardian, 2,KÉRDÉS. Hm....hányan is vannak akkor most ők :headscratch:. { A klónok} Kösz. :worship:
talgaby:
És ez meg is történt, kiszedtem a felesleges/duplikált/törölni próbált hozzászólásokat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése