HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

zoli fura kérdései

<< < (4/32) > >>

zoli:
Üdv, HURRÁ , találtam olyan oldalt ahol lehet elfogadható áron képregényeket rendelni  :ugral: .CI-röl  van szó. Ott kb 600-1100Ft-ig terjednek az árak. Kösz.  :worship:

zoli:
Üdv, hm  Waid ,elég érdekes kalandokba keveri szegény Fenegyereket. PL #19-#24ig. A #31-#35ig pedig veszélyes helyzetekbe.  { Szegény Spot a #21ben , elégé megjárta  ; } Kösz.   :worship:

zoli:
Üdv. Bocs,tudom hogy nem nagyon szoktunk itt politizálni. DE....szerintem Amerika a fegyverkezés után , a magát a világ csendőrének képzelő USA . Mivel  minden belügybe beavatkozik, és azt hiszi hogy  ˝Mindenki  minket bánt, pedig mi csak jót  akarunk ˝ a saját képére akarja formálni az egész világot. És vannak olyanok akik ezt NEM szeretnék .Így valószínű hogy ezért van most ez a lehallgatás  botrány, mert  SIKERESEN bele hülyültek a paronóid  hozzá állásba { vagyis beparáztak ,de nagyon  ;) }  Aba, hogy az egész világ ellenük van. { BOCS } Kösz

zoli:
Üdv. JÉ elő került a klón Gwen. Mint a Sakál felesége.KÉRDÉS. Hol volt eddig. Kösz.  :worship:

zoli:
Üdv. Kár hogy a két gondolatolvasó Xavier és Jean  Grey  meghalt.{ Egyelőre , úgy is vissza térnek  majd valamikor. Régi Marvel szokás szerint.} Ők lebuktathatnák Oki\Pókit, a gondolatai \ emlékei alapján.  ;) .Talán van még mód  vissza hozni Parkert, mert néha-néha szelemként  megjelenik. Kösz.  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése