HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
zoli fura kérdései
zoli:
Üdv, HURRÁ , találtam olyan oldalt ahol lehet elfogadható áron képregényeket rendelni :ugral: .CI-röl van szó. Ott kb 600-1100Ft-ig terjednek az árak. Kösz. :worship:
zoli:
Üdv, hm Waid ,elég érdekes kalandokba keveri szegény Fenegyereket. PL #19-#24ig. A #31-#35ig pedig veszélyes helyzetekbe. { Szegény Spot a #21ben , elégé megjárta ; } Kösz. :worship:
zoli:
Üdv. Bocs,tudom hogy nem nagyon szoktunk itt politizálni. DE....szerintem Amerika a fegyverkezés után , a magát a világ csendőrének képzelő USA . Mivel minden belügybe beavatkozik, és azt hiszi hogy ˝Mindenki minket bánt, pedig mi csak jót akarunk ˝ a saját képére akarja formálni az egész világot. És vannak olyanok akik ezt NEM szeretnék .Így valószínű hogy ezért van most ez a lehallgatás botrány, mert SIKERESEN bele hülyültek a paronóid hozzá állásba { vagyis beparáztak ,de nagyon ;) } Aba, hogy az egész világ ellenük van. { BOCS } Kösz
zoli:
Üdv. JÉ elő került a klón Gwen. Mint a Sakál felesége.KÉRDÉS. Hol volt eddig. Kösz. :worship:
zoli:
Üdv. Kár hogy a két gondolatolvasó Xavier és Jean Grey meghalt.{ Egyelőre , úgy is vissza térnek majd valamikor. Régi Marvel szokás szerint.} Ők lebuktathatnák Oki\Pókit, a gondolatai \ emlékei alapján. ;) .Talán van még mód vissza hozni Parkert, mert néha-néha szelemként megjelenik. Kösz. :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése