HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
zoli fura kérdései
zoli:
Üdv, gyenge vicc mára. Haspók dicsekszik a társainak . Képzeljétek el , mindössze 15 perc alatt , sikerült a súlyomból 25 kg leadni. Gratulálunk mondják neki .És hogyan csináltad kérdezik . Mire Haspók ööö... hát én csak ültem a WC -n
zozi56:
Dollmaker.
zoli:
Üdv, HŐ. Ki nyúzta meg Joker arcát, és mikkor :headscratch:. NA és EZT :nemtudom:, azért HOGYAN élte túl :blink:. Ebbe jobb helyeken azért kimurdelnek . ENNEK meg SEMMI baja sem lett , csak szépen vissza kapcsozta a lenyúzott bőr . Hm ,mégis van a fickónak valami szuper ereje ha még ebbe se döglött bele .Kösz
Asys:
Nem tudom, hogy kinek az ötlete volt ez az új topik, de Béke Nobel-díjat neki, azonnal! :worship: ;D
zoli:
ÜDV, Na ugye mondom én Plastickman érdekes egy csávó, hiszen a humoros történetektől ;),egészen a horrorisztikus történetekig felhasználható . Hisz pl amikor a Flashpointban :headscratch:, egy rab szájából mászik elő , :huh: :o hát nem egy gusztusos látvány.Kösz :worship:Na egy kis gondolat lefekvés előtt . Nitro a robbanó ember is képes ,minden robbanása után újra ősze raknia magát. Annyira tudja uralni a testének molekuláit . Akkor TALÁN ,majd Molekulaember is rá jöhet ., arra hogy ö is hogyan épitse újra magát ,molekuláról - molekulára ; }
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése