HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

zoli fura kérdései

<< < (29/32) > >>

zoli:
 Üdv, gyenge vicc mára. Haspók  dicsekszik a társainak . Képzeljétek el , mindössze  15 perc alatt  , sikerült a súlyomból  25 kg   leadni. Gratulálunk  mondják neki .És hogyan csináltad kérdezik . Mire Haspók ööö... hát én csak ültem  a WC -n

zozi56:
Dollmaker.

zoli:
Üdv,  HŐ. Ki nyúzta meg Joker arcát, és mikkor  :headscratch:. NA és EZT  :nemtudom:, azért HOGYAN élte túl  :blink:. Ebbe jobb helyeken azért kimurdelnek . ENNEK  meg SEMMI baja sem lett , csak szépen vissza kapcsozta a lenyúzott bőr . Hm ,mégis van a fickónak valami szuper ereje ha még ebbe se döglött bele .Kösz

Asys:
Nem tudom, hogy kinek az ötlete volt ez az új topik, de Béke Nobel-díjat neki, azonnal!  :worship: ;D

zoli:
ÜDV, Na ugye mondom én Plastickman érdekes egy csávó,  hiszen a humoros történetektől  ;),egészen  a horrorisztikus történetekig  felhasználható . Hisz pl amikor a Flashpointban  :headscratch:, egy rab szájából mászik elő , :huh: :o hát nem egy gusztusos látvány.Kösz  :worship:Na egy kis gondolat lefekvés előtt . Nitro a robbanó ember is képes ,minden robbanása után újra ősze raknia magát. Annyira tudja uralni a testének molekuláit . Akkor TALÁN ,majd Molekulaember is rá jöhet ., arra hogy  ö is  hogyan épitse újra magát ,molekuláról - molekulára  ; }

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése