HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
zoli fura kérdései
Ben Reilly:
Et tu mi fili Farek?
Farek:
--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2013. Október 02., 11:47:25 ---Grécsi Laci bácsi meg most ventilátort játszik ezres fordulaton a sírjában.
--- Idézet vége ---
Miért, élve eltemették szerencsétlent?
Ben Reilly:
Szerintem a topic neve eleve hibás. Nem zoli fura kérdései, hanem Fura Zoli kérdései.
1. Hogy a Hulk és a Lény pontosan hányszor csapott össze azt szerintem ember nem tudja észben tartani. Max Talgaby. De ez talán segít:
http://eoinvahey.wordpress.com/2011/01/09/top-10-hulk-vs-thing-battles-2/
2. Hulk vs Wolvie erre hadd válaszoljak egy videóval
http://www.newgrounds.com/portal/view/615503
3.
--- Idézetet írta: zoli - 2013. Október 01., 23:30:01 ---.Eh , egy pszihomokús biztos tudná a választ
--- Idézet vége ---
4 évig tanultam pszichológiát. De itt boruljon rám egy taliga aprómajom, ha értelek. Grécsi Laci bácsi meg most ventilátort játszik ezres fordulaton a sírjában.
Farek:
Zoli, nem rövidebben. Hanem elkülönítve. Így:
1. kérdés
2. kérdés
3. kérdés
satöbbi...
zoli:
Üdv , akkor rövidebben Hány 1, Hulk-Lény, 2, Hulk-Rozsomák csata volt eddig a Marvelnél . Gondolom számtalan . 2. Milyen nagyra tud válni Bruce Hulk formájában . És végül azokat a karaktereket akartam jobban megismerni akik még néha talán nála is nagyobbak ,hatalmasabbak . Ők kb Henry Pym , mint Óriás { állítólag ö közel 90 méteres is lehet } Erik Josten Atlasz változatban . Az Ultimatebeli Pym még ennél is nagyobb. Ö még talán a 200 felettit is :blink:. É végül a 616-on kívüli világokban pl Szivacsember aki amikor Thor ellen küzd FELHŐKARCOLÓ :omg: nagyságú és úgy is nézki mintha élő házakból állt volna össze . Ennyi .Szomorú vagyok , hogy tényleg nem nagyon tudom megfogalmazni érthetőbben ,azt amit kérdezni akarok . Pedig sok-sok könyvet elolvastam már , és azokból ragadhatott volna meg bennem valami jobb megértés és érzék a fogalmazásokhoz .Eh , egy pszihomokús biztos tudná a választ :hehe: .Sosem voltam jó fogalmazásban . És úgy látszik ezmán így marad sajna .Kösz :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése