HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

zoli fura kérdései

<< < (25/32) > >>

Ben Reilly:
Et tu mi fili Farek?

Farek:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2013. Október 02., 11:47:25 ---Grécsi Laci bácsi meg most ventilátort játszik ezres fordulaton a sírjában.

--- Idézet vége ---
Miért, élve eltemették szerencsétlent?

Ben Reilly:
Szerintem a topic neve eleve hibás. Nem zoli fura kérdései, hanem Fura Zoli kérdései.

1. Hogy a Hulk és a Lény pontosan hányszor csapott össze azt szerintem ember nem tudja észben tartani. Max Talgaby. De ez talán segít:
http://eoinvahey.wordpress.com/2011/01/09/top-10-hulk-vs-thing-battles-2/

2. Hulk vs Wolvie erre hadd válaszoljak egy videóval
http://www.newgrounds.com/portal/view/615503

3.
--- Idézetet írta: zoli - 2013. Október 01., 23:30:01 ---.Eh , egy pszihomokús  biztos tudná a választ 

--- Idézet vége ---

4 évig tanultam pszichológiát. De itt boruljon rám egy taliga aprómajom, ha értelek. Grécsi Laci bácsi meg most ventilátort játszik ezres fordulaton a sírjában.

Farek:
Zoli, nem rövidebben. Hanem elkülönítve. Így:

1. kérdés

2. kérdés

3. kérdés

satöbbi...

zoli:
Üdv , akkor rövidebben  Hány  1, Hulk-Lény, 2, Hulk-Rozsomák csata volt eddig a Marvelnél . Gondolom számtalan . 2. Milyen nagyra tud válni  Bruce  Hulk  formájában . És végül azokat  a karaktereket  akartam jobban  megismerni  akik még   néha talán  nála is  nagyobbak ,hatalmasabbak .  Ők kb  Henry Pym , mint  Óriás  { állítólag  ö közel 90 méteres is lehet }  Erik Josten    Atlasz  változatban . Az Ultimatebeli  Pym   még ennél is  nagyobb. Ö még  talán a 200 felettit is  :blink:. É végül a 616-on kívüli   világokban   pl Szivacsember aki  amikor Thor ellen küzd FELHŐKARCOLÓ  :omg: nagyságú  és  úgy is nézki mintha élő házakból  állt volna össze . Ennyi .Szomorú vagyok , hogy tényleg nem nagyon tudom megfogalmazni  érthetőbben  ,azt amit kérdezni akarok . Pedig sok-sok könyvet elolvastam már , és  azokból ragadhatott volna meg bennem  valami  jobb   megértés  és  érzék  a fogalmazásokhoz .Eh , egy pszihomokús  biztos tudná a választ  :hehe:  .Sosem  voltam jó fogalmazásban . És úgy látszik ezmán   így marad sajna .Kösz  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése