HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

zoli fura kérdései

<< < (24/32) > >>

zoli:
Üdv, JAJ tényleg  kannibál  az Ultimatei Hulk, most néztem meg :o. Na ahogy mondják ,Örűlt de, van benne rendszer .Na EZÉRT ,kapcsoltam  össze látszólag értelmetlenül  a Star Warsban szereplő Jabbaval  a közös nevező AZ HOGY   a Huttok is kannibálok  . Ez ért volt akkor az a KÉRDÉSEM hogy . 1. Milyen fajú volt az a nőnemű  hatalmas izé { aki még hasonlított is egy kicsit a Huttokra csak náluk is nagyobbak ,és négy olyan hajlékony   szalag-csáp szerű kezük van  }  Na ö meg Jabbát akarta meg enni . Biztos emlékeztek rá a Star Wars, Mesék  sorozatban volt. Hátha aki jobban ismeri az SW fajokat az a leírásból , vagy  a sztoriból emlékszik rá és tudja valaki azt hogy milyen faj .gy biztos nem olyan amit  jobban ismerünk .Tehát  NEM. 1 Ewok, 2, Wookie, Twilek, stb Kösz  :worship:

zoli:
Üdv, jól van azt én is tudom . AZÉRT hagyták ott a Marvelt mert csak az elkészült oldalakért volt hajlandó fizetni nekik.Akár milyen minőségű  volt az a rajz, vagy történet . Ha jobb ,ha rosszabb ugyan az az ár. Ők pedig inkább  minőségért  és az elkészült munkájuk ért  szeretek volna kapni { És lássuk be NEKIK VOLT IGAZUK  ;) }  Jobb minőségért és több  munkába fektetett  idő ért mégis csak több jár. Ti is mondtátok hogy van olyan fan aki csak azért veszi meg a lapot mert az adott karakter van benne . Pedig a történetek számítanának , hisz róluk is lehet az adott írótól függően  hullámzó minőségű a történet . Talán annak idején azért halasztották meg Supermant  is a DC-nél mert akkoriban elég gyenge történetekben szerepelt . U. I. Ja , köszönet az Adattárbeli  infók ért  Ben Rellynek , na tényleg ott vannak az adatok hogy kik azok aki kb  Hulknál is nagyobbra nőhetnek  1, Fullánk \ Goliát 3cm -töl 30 méterig { néha 90-re is }2. Az Ultimatebeli megfelelöje pedig csak kb 400cm vagyis kb 4 méterig } Nem pedig 400 méterig ,hm ezt jól benéztem ; }  és összekevertem Mr Fantasztikussal aki tényleg volt már kb annyi. 3. Atlasz pedig kb 30 Méterig . Csak ők a Pym részecskéknek köszönhetően . Hulk pedig a dühétől függően növekedík meg. Oh , hogy ez eddig nem jutott eszembe ,hogy megnézzem ott. Kösz .Újra

talgaby:
Ó, nem, a legkevésbé sem. Hosszabb ügy volt mögötte.

zoli:
Üdv, bocs hogy még az előtt hogy ,válaszoltatok volna az elöbbi  két kérdésemre . DE ....rájöttem ,hogy  még miért  is léptek le a Marveltöl  Jim Lee , meg a többiek . Túl sokat koppintani más karakterek . Koppitani ők  ,Rozsomákról  pl  Kilgore , és Shadow hawk .  ;) .És ezért  Marvel megharagudni  rájuk . És elzavarni üket  Kösz { és bocs }  :worship:

zoli:
Üdv, kösz. Sértődés nincs , :bravo: , Eh, mi a fenének kellene kiakadnom  minden féle apróságon. Csak kibogoztátok ,hogy mit akarok . Na akkor először a fura-duma ahogy szoktam .Megint találtam olyan szereplőt a DC-nél , akit { szerintem }  jobban is fel lehet használni . DE CSAK két Superboy  füzetben szerepel. Pedig legalábbis nekem teszik a képessége  , kb olyan mint Szivacsember a Marvelnél. A neve . B.E.M.   1. Szerint a  Benrad  Emil Morlock . rövidítése 2. Szerint a Bug-eyed Monster-é. . Csak az a különbség hogy nem ember mint Szivacsember , hanem valami manó féleség . És abban hasonlít  hogy , amit meg érint olyan lesz, 1, Óriásgyík ,2. Fa, 3.Gépi, 4.Elektromos töltés  stb .Öt is jobban ,és többször is fellehetne használni  ezzel a kaméleon szerű képességgel .Na akkor MOST  ,  a kérdések.  1.Mekkora volt az a magasság ,nagyság , tömeg, méret, stb amit valaha is  Hulk elért..2,Igaz-e hogy az Ultimate Univerzumbeli Hulknak khm kannibál hajlamai vannak, vagy csak kacsa az egész .Kösz

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése