HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
zoli fura kérdései
zoli:
Üdv, JAJ tényleg kannibál az Ultimatei Hulk, most néztem meg :o. Na ahogy mondják ,Örűlt de, van benne rendszer .Na EZÉRT ,kapcsoltam össze látszólag értelmetlenül a Star Warsban szereplő Jabbaval a közös nevező AZ HOGY a Huttok is kannibálok . Ez ért volt akkor az a KÉRDÉSEM hogy . 1. Milyen fajú volt az a nőnemű hatalmas izé { aki még hasonlított is egy kicsit a Huttokra csak náluk is nagyobbak ,és négy olyan hajlékony szalag-csáp szerű kezük van } Na ö meg Jabbát akarta meg enni . Biztos emlékeztek rá a Star Wars, Mesék sorozatban volt. Hátha aki jobban ismeri az SW fajokat az a leírásból , vagy a sztoriból emlékszik rá és tudja valaki azt hogy milyen faj .gy biztos nem olyan amit jobban ismerünk .Tehát NEM. 1 Ewok, 2, Wookie, Twilek, stb Kösz :worship:
zoli:
Üdv, jól van azt én is tudom . AZÉRT hagyták ott a Marvelt mert csak az elkészült oldalakért volt hajlandó fizetni nekik.Akár milyen minőségű volt az a rajz, vagy történet . Ha jobb ,ha rosszabb ugyan az az ár. Ők pedig inkább minőségért és az elkészült munkájuk ért szeretek volna kapni { És lássuk be NEKIK VOLT IGAZUK ;) } Jobb minőségért és több munkába fektetett idő ért mégis csak több jár. Ti is mondtátok hogy van olyan fan aki csak azért veszi meg a lapot mert az adott karakter van benne . Pedig a történetek számítanának , hisz róluk is lehet az adott írótól függően hullámzó minőségű a történet . Talán annak idején azért halasztották meg Supermant is a DC-nél mert akkoriban elég gyenge történetekben szerepelt . U. I. Ja , köszönet az Adattárbeli infók ért Ben Rellynek , na tényleg ott vannak az adatok hogy kik azok aki kb Hulknál is nagyobbra nőhetnek 1, Fullánk \ Goliát 3cm -töl 30 méterig { néha 90-re is }2. Az Ultimatebeli megfelelöje pedig csak kb 400cm vagyis kb 4 méterig } Nem pedig 400 méterig ,hm ezt jól benéztem ; } és összekevertem Mr Fantasztikussal aki tényleg volt már kb annyi. 3. Atlasz pedig kb 30 Méterig . Csak ők a Pym részecskéknek köszönhetően . Hulk pedig a dühétől függően növekedík meg. Oh , hogy ez eddig nem jutott eszembe ,hogy megnézzem ott. Kösz .Újra
talgaby:
Ó, nem, a legkevésbé sem. Hosszabb ügy volt mögötte.
zoli:
Üdv, bocs hogy még az előtt hogy ,válaszoltatok volna az elöbbi két kérdésemre . DE ....rájöttem ,hogy még miért is léptek le a Marveltöl Jim Lee , meg a többiek . Túl sokat koppintani más karakterek . Koppitani ők ,Rozsomákról pl Kilgore , és Shadow hawk . ;) .És ezért Marvel megharagudni rájuk . És elzavarni üket Kösz { és bocs } :worship:
zoli:
Üdv, kösz. Sértődés nincs , :bravo: , Eh, mi a fenének kellene kiakadnom minden féle apróságon. Csak kibogoztátok ,hogy mit akarok . Na akkor először a fura-duma ahogy szoktam .Megint találtam olyan szereplőt a DC-nél , akit { szerintem } jobban is fel lehet használni . DE CSAK két Superboy füzetben szerepel. Pedig legalábbis nekem teszik a képessége , kb olyan mint Szivacsember a Marvelnél. A neve . B.E.M. 1. Szerint a Benrad Emil Morlock . rövidítése 2. Szerint a Bug-eyed Monster-é. . Csak az a különbség hogy nem ember mint Szivacsember , hanem valami manó féleség . És abban hasonlít hogy , amit meg érint olyan lesz, 1, Óriásgyík ,2. Fa, 3.Gépi, 4.Elektromos töltés stb .Öt is jobban ,és többször is fellehetne használni ezzel a kaméleon szerű képességgel .Na akkor MOST , a kérdések. 1.Mekkora volt az a magasság ,nagyság , tömeg, méret, stb amit valaha is Hulk elért..2,Igaz-e hogy az Ultimate Univerzumbeli Hulknak khm kannibál hajlamai vannak, vagy csak kacsa az egész .Kösz
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése