HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

<< < (16/105) > >>

gabo:
Pókfej 2.0: Nagyon jól sikerült ez a Pókfej lexikon, leborulok mindenki előtt aki az elkészítésében részt vett, nem kis munka lehetett! Élvezet volt olvasni, jó volt feleleveníteni a régi ismereteket, és nagyon sok újdonságot is megtudtam belőle! Tetszett, hogy "nem lettek lelőve a poénok", gondolok itt, hogy a jelenlegi Kingpin kiadás utáni történetek nem kerültek bele! Amikor Pókember fején vérdíj volt, volt 4 vagy mennyi alteregója, róluk viszont hiányoltam néhány szót! Köszönöm szépen!!!!!!!!!  :worship:

Blue S:
Most volt időm elolvasni a Pókfej 2.0-t és meg kell, hogy mondjam nagyon szép munka!
Sok új információhoz hozzájutottam, amik leginkább az alternatív univerzumokra vonatkoznak.

zoli:
Üdv. tényleg színvonalas ,igazi profi még a kiadókhoz is méltó munka :worship: ;)

keildavid:
Genzo Creations 2.:Ismét jó volt látni, hogy micsoda remek ötletek voltak. Pl. a 10 HálóZsák logó kinézetről. És persze az energiaital tervek is tetszettek. Főleg a Tini Nindzsa Teknőcök és a Vasember-féle.
Sepi Gallery 14.: Tetszett ez is. Hihetetlen, hogy ilyen is volt(fekete-fehérbe). Mint a régi Fekete-Fehér képregény válogatások.
Pókember 2.0: Hihetetlenül jó hosszú leírások vannak. Nem semmi. Mert nemcsak egy, hanem minden Pókember karakterekről van leírás. Még olyanokról is, akik magyarul nem szerepeltek sehol. Bár még nem olvastam el, de akkor is ezer köszönet eme leírásért is. :worship: :worship:

Genzo:
Kösz!  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése