HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

<< < (98/105) > >>

VTomi:
gifbe csomó képeket be lehet vágni egymás után, meghatározott időzítéssel a váltásokhoz, így akár a három képes parkolások is bennmaradhatnának.

(Ja, ha az se világos: a .gif egy formátum)

letsgo:
Porthos!

Egyártalán nincs harag, örülök, hogy írtál rosszat is, hisz ebből is tanul az ember. A helyesírási hibák tudom sok, emiatt szégyenlem is magam,   de igérem, hogy az új projectnél már kevesebb lesz. Igazából azért van az utolsó részhez oda írva, hogy folytatom, mert mikor befejeztem ezt a részt, akkor még úgy volt, hogy lesz folytatása, amit el is kezdtem, de úgy döntöttem, hogy azt már nem csinálom meg. Átírin átírhattam volna, de őszintén: nem jutott eszembe. A képek tényleg sok így útolag nézve. Mivel én régen filmeket csináltam és hirtelen jött az ötlet, hogy képregényt készítsek ezért még úgy mond nehéz volt a váltás. Ezért is kezdtem a Nascarral és nem pedig egy komolyabbal mint a Star Wars. De ebből a sorozatból rengeteget tanultam. Az új sorozatnál pedig minden máskép lesz.
Köszi szépen a gratulációt. További jó olvasást!

Spidáj:
Tudom hogy nem ér 2szer írni 1más után, de most fogom kritizálni a lego nascart és annak semmi köze a GIF-hez.
Bocsi.
Szóval mint már Letsgo-nak is modntam, inkább megvártam mig mind a 7 kikerül és csak akkor ülök le elolvasni.
Most neki ültem (most épp a 5.nél tartok, aminek 1ébként szerintem a legjobb boritója van)
2 hibát szeretnék csak elmondani.
az 1ik.: túl sok a kép szóval mikor 1 autó elm1 azt legalább 3szor lefotózod, mikor elindul mikor már menésben van és mikor már csak a vége láccik.(szerintem fölösleges ennyiszer, olyan mint valami filmnek a képkockái)
a másik.: elég gyakran látok helyesírási hibát.: pl.:
azt hogy: dehogy akarom kirugni
nálad így van leírva: de, hogy akarom kirugni
ez úgy tudom helytelen.
Nem kioktakni akarlak félre ne értsd, ez csupán baráti-építö jellegü  kritika.
Különben a sztori nagyon tetszik.
Nah, befejeztem közben.
1 kérdés: mért van Micho a 7. rész boritóján?  
és még1.: ha ez volt az uccsó rész akkor mér van a végére írva hogy folytatom?

Különben maximális gratula hozzá Letsgo!!!      

Spidáj:
nem az amikor 2-3 mozgása van a képnek.
Szóval mittomén 1szer mosolyog utána + vicsorog.

letsgo:
Majd megpróbálom, csak azt nem tom, hogy mi a gif?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése