HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

<< < (91/105) > >>

Graf-X:
Úgy csinálsz, mintha ezelőtt nem dícsértem volna őket agyba-főbe...nem megmondtam, hogy szélvész módon fejlődsz? Én csak ebben akartam segíteni....

VTomi:
Sablonrajz alatt azt értem, hogy olyanok voltak azok a képek, hogy lépésről lépésre mindent felvázoltak, ergo olyan volt mint valami rajzoktatás full kezdőknek. És nekem valahogy ez full úgy jött ki, hogy diszkréten leszaroztad.

Graf-X:
Nem az Elektrás rajzodra reagálva linkeltem ezt be. Egyébként sem kioktatásnak, hanem segítségnek szántam, egyszerűen csak bescanneltem egy olyan rajzomat, melyen be tudom neked mutatni, hogyan kell egy figurát felépíteni, hogy az ne legyen aránytalan, mert ezzel a technikával sokkal gyorsabban sokkal élethűbb alakokat formázhatsz. Az új Pókemberes rajodhoz is linkelhetnék egyet, amelyen bemutatom, mi a lényege a perspektívának és hogyan kell a teret és épületeket megszerkeszteni, de ezek után akkor nem fogom...bocs, hogy segíteni próbáltam. (Egyébként még mindig nem értem, mit értesz azon, hogy sablonrajz...)  

letsgo:
Mindenkinek vannak rossz napjai.

VTomi:
Bocs, Graf-X, rossz napom volt, aztán bepöccentem.
(Még mindig nem tudok napirendre térni afelett, hogy az Elektrás rajzomra kritikaként sablonrajzokat linkeltél be...)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése