HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

<< < (89/105) > >>

letsgo:
Köszi, most nagyon sokat segítettél nekem. Azért kérdeztem meg mert voltunk az ünnepek alatt a kereszt szüleimnél és náluk a képek nagyon sötétek voltak. Nem tudtam eldönteni, hogy a monitor miatt van vagy csak nálam világosak. Akkor rajtam kivül Nálad is világos. Az új sorozatnál nem akarom, hogy sötét legyen ha már szebb lesz a képe.

regnar:
Szerintem eléggé világosak voltak, néha egy kicsit életlenek, de ez a kamera miatt van, szerintem jó volt a láthatóságuk...

letsgo:
Egy kérdésem lenne Mindenkihez, aki olvasta a Lego Nascart.  Nagyon fontos: Mikor olvastátok a Nascart akkor a képek milyenek voltak, nagyon sötétek, vagy azért kitudtátok venni, hogy mit ábrázol a kép?

Spidáj:
Ámen atyám!  

letsgo:
Graf-X: tényleg csak arról írunk itt, hogy ki látta Nascart? Nem muszály csak erről írni, lehet másról is. Amugy örülök, hogy tetszik. Gondolom Porthos se leszidni akart hanem csak szimplán megjegyezte, hogy elkanyarodtunk a legotól.
És az tényleg szemétség, hogy ennyien regisztrálnak de nem írnak semmit! De a mi kis brigádunk meg van, az kész! Jól érezzük magunkat! És ennyi!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése