HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
Micho:
na, a csütörtöknek valószínű LEtsGO fog örülni a legjobban, mivel kikerül egy Lego-képregény, amit nem ő csinált annyit kell róla tudni, hogy a rajzfilm alapján készült, és Dávid (a készítő) a saját építőiből rakta ki őket, csakúgy mint LEtsGo is. ja, a téma pedig az Unreal Tournament (UT). szóval headshot meg minden, ami belefér
addig is egy promo oldal belőle:
letsgo:
Ez igaz. Mindekinél más. Köszi, hogy írtál, sokat segítettél!
Spidáj:
Szerintem azzal ne törődj, csináld + úgy hogy nálad jól látható legyen.
És majd mindenki állítgatja legfeljebb magának akinek nem az alap.
Nekem pl kifejezetten sötétebre van állítva mer én sötét szobában szoktam gépezni este és túl vakító különben a gép.
De mindenkinél más.
letsgo:
Nálunk is új van. Akkor ezért náltom én is világosabbnak. Csak azt nem tudom, hogy, hogyan tudnám megoldani azt, hogy Mindenkiek egyformán jó legyen vagyis jól lássák.
Szóval akkor Nálad jó. Király
regnar:
A monitor miatt van. Eddig G*** monitorom volt, és nagyon sötét volt az alapszíne. Egy hónapja vettem egy L*-t és hihetetlen a változás. Egészen mások a színei sokkal világosabb. Eddig pl a digitális képeimet világosítottam, és most láttam, hogy nem is kell őket, mert a monitor volt sötét...
De azért kérdezz meg másokat is, de nálam alapbeállításon fut a monitor és a videokártya is (mármint szín és telítettség) és jól látható minden...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése