HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

<< < (86/105) > >>

Zééé:
Elgondolom, hogy mit akarok látni a lapon...ez kábé néhány rövid gondolat, majd szépen megrajzolom...lépésről lépésre haladva.Néhány dolog persze út közben változik, de azt rajzolom le amit először szándékoztam.A koncepció marad.
Amúgy rugalmas vagyok, de mindíg bizonyos témákat rajzolok...amik meg a hangulatotmtól függenek.És soha de soha de soha nem használok számítógépet a szinezésre...én még a régi, hagyományos vonalat követem.Grafit és mezei színes ceruza, kihúzónak meg alkoholos toll és az egész egy műszaki rajzlapon témába öntve.   Ez az én taktikám. Amúgy nem szeretem őket scannelt formában látni, mert ezk A/4-es rajzlapra lettek kitalálva, és a digitalizálás alapból torzít.Magyarul: kurva nagyok lettek a rajzok és én pont az aprólékos kidolgozást szeretem, ami így teljesen elveszik. Például az Ash rajz csak 2/3 méretű a papíron, itt meg bumszlinyák....akár a többi.Meg sok színt is elveszítettem a digitalizálással....és az nagyon fáj nekem.

regnar:
Zééé megnéztem a rajzaidat. Nekem tetszenek. Jó a stílusod.

a rajzokat előre megtervezed, vagy rajzolás közben alakulnak ki?

Zééé:
Köszi Micho, hogy helyreraktad a dolgaimat....így már jobb, sokkal jobb.

Micho:
Zééé ránk szólt, hogy pont az a képsor nem került ki a mostani frissítéskor, amit a legjobban szeretett volna kint látni, amit direkt a HZs olvasóknak készített! Egy rajziskoláról van szó, 14 lépésben mutatja be hogy kell megrajzolni egy képet. És ami vicces, hogy a téma nem más, mint a frissen felkerült Sötétség Seregének főszereplője, Ash!

Zééé suli

regnar:
Lego Brickreal tournament..(a cím nagyon ki van találva, gratula)

Váratlan fordulat a Lego terén.

Érdekes elgondolás volt egy számítógépes játékot átültetni Legora, aztán képregényre. Főleg egy pusztán akció-orientált játékot mint az Unreal Turnament (továbbiakban UT)

Képregény. tetszetősek a képek, tetszenek a hozzáadott effektusok. Bár néha kicsit életlen a kép, de ez gondolom betudható a technikának, szóval nem zavaró. (bár néha az az érzésem, hgoy mozgott a fényképezőgép amikor exponáltál, ugyanis nem látom a fókuszvonalat sehol pl 33-oldal) Az viszont kicsit igen, hogy vannak túlzsúfolt képek, és a sok apró dolog között elvesznek a karakterek, sőt néha kitakarja őket egy-egy objektum. pl 20-oldal- egy sárga zászló.. vagy a 27-oldalon szinte mindenki takarásban van... a 21-es oldalon én a rakétára tettem volna a fókuszt, és a többit mostam volna el, meg a figura feje sem látszik. De összességében jól néz ki.

Történet. Háát.... Lényegében adott és egy szóval leírható: mészárlás. A játékot visszaadja, de aki nem ismeri annak nem sokt fognak mondani a kifejezések fejlövés stb...

Beírás. A szöveg nagyon jó lett. Jók a beszólások. Csinált egy hidat és úgy maradt stb...    Néhol klasszikus filmes beszólások is feltűnnek pl nyuszi vagy, McFly?      Viszont iszonyúan aprók lettek a betűk. De a mondatok jól sikerültek.

Összességében. Bár a történet egyszerű, de a szórakozás nagyszerű volt.    Lekötött, és szórakoztatott. Gratulálok hozzá.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése