HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

<< < (81/105) > >>

VTomi:
Lusta vagyok színezni, pedig régen elég jól ment. Meg nincsenek normális ceruzáim, régen volt egy csodálatos Jolly készletem, amiben fantasztikus színek voltak. (Tudod, a Tesco ceruzáknak olyanok is a színeik meg az erősségük... Nem is fognak.)
Nekem a DD-E a kedvencem, végre egyszer sikerült a térbeliséget ábrázolni, bár az még abból a korszakomból van, mikor nem vázoltam fel a rajzot. A Pókember volt az első, amit már vázoltam, utána jött a Spawn meg a Kain. Mondjuk a Spawnnak béna a lába.
Egyébként a Pókember még annyiban különleges, hogy az volt az első rajzom, amin tisztességes az izomzat. A rajztanárom mondott egy könyvet, Barcsay Jenő: Művészeti anatómiája, hogy nézegessem, és abból kimásoltam egy csomó képet izmokról. Ezért lett a Pókemberen kritizálható egyedül a kézfeje, amit teljesen önállóan csináltam. /

letsgo:
Zéé, azért a Te rajzaid se pitik, azokhoz is gratula!!!    

Zééé:
Tényleg jók az artok, csak kevés a szín....nagyon kevés.
Tessék többet szinezni, főleg ceruzával és kizárólag azzal, a számítógépet meg tessék felejteni, mert az nem fejleszti a rajztudást semennyire sem.

Amúgy a Spawn egyértelműen überel, nagyon frankó lett, helyén vannak a vonalak...az alien királynő is király:), meg az Elektra vs DDevil is szépen megkomponált.
Tessék rajzolni minél többet...én is azt teszem.

VTomi:
Hát, hogy is mondjam...   Szóval kösz szépen.

letsgo:
VTomi gratula a rajzaidhoz, nagyon királyok!!! Nem tudom, hogy Ti, hogy tudok ilyen rajzokat összehozni, de ez hihetetlen!        
Én nekem mindig tátva marad a szám!    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése