HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
Spidáj:
--- Idézet ---A féynkardos képnél igen ott haygtam a dátumot, mert ez a kép belefog kerülni az Így készült könyvbe amit aközben írok, hogy csinálom a Lego Star Warsot.
--- Idézet vége ---
Az így készült cucc tök jó 5let.
De akkor viszont máshova kerüljön a bubi hogy lácódjon is a dátum
letsgo:
Igen, köszi az észrevételt. Majd ajövőben figyelünk rá.
A Lego Star Wars című pc-és játékkal játszottam, de csak a dmeoval. Miért már kaspható az eredeti????
Hachier:
A fénykard fehér része túl élesen elválik a kék aurától. Amikor a vonalat húzzátok, szerintem be kéne kapcsoni a perem simítását. Ja, és vigyázzatok, hogy pontosan csatlakozzon, mert egy picit, mintha el lenne csúszva.
Egyébként jók...
Láttad a LEGO Star Wars címú PC-játékot?
letsgo:
--- Idézet ---
--- Idézet --- . És nálam nem volt kész űrhajó ezért gyorsan letöltöttem egy angol oldalról.
--- Idézet vége ---
Legalább ne vallanád be, ilyenkor hazudni kell hogy mégtöbb dicséretet kapj!!!
De csak viccelek.
--- Idézet vége ---
Örülök, hogy tetszik. A féynkardos képnél igen ott haygtam a dátumot, mert ez a kép belefog kerülni az Így készült könyvbe amit aközben írok, hogy csinálom a Lego Star Warsot.
Hát igen a protekció.
Tulajdonképpen nem tok mit modnani, mikor így dicséritek a képeket, avyg mikor mondjátok hogy nagyon király és, hogy újra megcsodálod. Ez hatalmas élmény és én ezt csak megköszöni tudom:
Köszönöm!!!
Spidáj:
--- Idézet ---. És nálam nem volt kész űrhajó ezért gyorsan letöltöttem egy angol oldalról.
--- Idézet vége ---
Legalább ne vallanád be, ilyenkor hazudni kell hogy mégtöbb dicséretet kapj!!!
De csak viccelek.
Nekem nagyon teccik.
Még az ÁH-is.
1etlen probléma a harcos képpel> ki kéne vágni a dátumot a kép jobb alsó csücskéből
Bár én már régebben is láttam (éljen a protekció!!! )
Most is szivesen +csodáltam.
Nagyon királyak!
Gratula!
Én már nagyon várom!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése