HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
letsgo:
Porthos:
Köszi, remélem másoknak is fog tetszeni, amiről dumálunk azt is kitesze majd igérem!
Regnar:
Na iylen kritikára számítottam! Őszinte leszek, angyon rátapintottála lényegre, mind a két képnél:
1 kép: A háttér egy villám volt az mostam el, direkt iylen mert itt a gyorsaságot akartam kiprobálni. Azok a zöld bigyók a lézerek! De majd még azon is lesz javítva!
2 kép: Igen az űrhajó súlyával én se vagyok kielégedve, mert ugye ez csak mini modell és ahyog Te is elmondtad, kicsi elemekből áll! De a képregényben, megprobálom hű nagyságot csinálni ami nem elsz könnyű menet, de én fogok győzni!
A többi előzetes ígérem jönni fog!!!
regnar:
Nos.. jöhetne már bár nem sürgetni akarlak..
Ha nem is lesznek benne, azért úgy írok róluk, mintha benne lennének.
A képek. Az első nem rossz, bár így önmagában nem nagyon állja meg a helyét, de nyilván a megfelelő környezetbe helyezve a történetbe illeszkedik. Tetszik.. Azok lövedékek körülöttük? A háttér ugye elmmosódott, de mi is az? vagy csak színes massza.. én egyedül azzal nem vagyok kiegyezve. Valami megfoghatóbb, elmosva jó lenne, bár nem tudom, hogy mi is a jelenlegi háttér.
A második kép megmondom őszintén nem tetszik... valahogy nem érzem a hajók súlyát. lehet, hogy azért mert az eredeti sem túl nagy, ahogy a darabokból kiveszem, hiszen hátul a "rács" elem az két egységes, a háromszög-hasáb elem meg ami a hidat tartja egy elem magas és kettő egység hosszú... Szóval, ha egy kicsit hátulról, oldalról lennének fényképezve, talán jobban mutatnának. Meg közelebi képek is lehetnének. Így a háttérben a boylgóval brutálisabban nézne ki a ahjók tömege.. szerintem...
De mindezek ellenére a képek nagyon élesek, jól láthatóak, Szóval csupa jó..
Képek, oldalak, előzetesek jöhetnek
Spidáj:
NEkem teccenek.
Te csináltad őket?
Télleg amit nekem mutattál (épp most dumálunk róla msn-en) azt mér nem rakod be ide?
letsgo:
Na, újra egy kis ízelitő! Igaz ezek a képek nem lesznek benne a Comicsba. Tulajdonképpen még elején tart a LSWComics..... de annál jobb lesz
Szóval nem is húzzom az időt, itt két újabb kép:
és itt a másik:
Ja és még valami, kritikát várok!!!
letsgo:
Igen szerintem is jó könyvet írni, főleg ha Star Warsról írok.
Igen átkell majd variálnom a bubikat!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése