HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

<< < (64/105) > >>

Spuri:
Hát, úgy néz ki, hogy minden hétre jut egy oldal biztosan... Lehet, hogy valamikor majd kettő is. Az első kötet még ebben az évben restaurálásra kerül.  De az Erdő mostani eseményei is természetesen haladni fognak ahogy telik az idő

Aldarion:
A Dargay munkákat én is imádtam. Emlékszem mennyit feküdtem a röhögéstől egyik-másik filmje alatt. Hát most már komolyan kíváncsi vagyok erre a képregényre. Milyen ütemben haladsz vele? A kolostori oldalakat átfutottam, és egyre kíváncsibb vagyok tőlük...

Spuri:
A mostani polgármester alakja tényleg egyfajta tisztelgés Dargay Attila előtt (biztos emlékszel a Szerencsi csokik kutyájára, ami a csokipapírokon vigyorgott - n őrá hajaz Dogshire polgármester, bár nem teljesen olyan a figura)... Én nagyon szerettem mindig is a mester munkáit, hiszen többnyire az általa rajzolt rajzfilmeken és illusztrált könyveken nőttem fel.
De az Erdő kapitányához semmi köze nem lesz az erdő történetének, sem a figuráknak. És közel sem lesz olyan békés, és gyermeteg a képregény, mint hinnétek.

talgaby:
Nem baj, majd eljut a sztori odáig. Türelmes ember vagyok.  
(Btw... csak én hiszem azt, hogy egy picit az Erdő kapitánya ihlette, vagy tényleg egyébként ez a helyzet?)

Spuri:
igyekszem majd kibontani a három galamb karakterét, de a képregényben ugye nem fognak szerepelni, mert az a mostani események előtt 20 évvel játszódik (a kilóméterkő sokmindent elárul!!)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése