HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
			Sepi:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2012. November 23., 09:01:53 ---Egy kérdésem lenne a magyar marvel képregényekkel kapcsolatban. A Happiend magazinban a megtorló képregények mikor jelentek meg? :)
Amúgy tényleg tetszett, látszik a belefektetett munka.
--- Idézet vége ---
A Hepiendben a Megtorló '89 decemberétől jelent meg '90 decemberéig. Egyébként még nem kizárt, hogy majd ez is bekerül a listába később. Csak akkor bele kellene rakni a Képes hepiend magazint is, ami mellette futott, és abban jelent meg a Destroyer című Marvel mini, de azt megszerezni szinte lehetetlenség, anélkül pedig nehéz bármit is berakni belőle.
--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2012. November 23., 17:09:50 ---Jó ötlet volt belerakni ezt az "Official Index to the Marvel Universe"-höz hasonló részletet. Bár nem hiszem, hogy meglenne rá a megfelelő mennyiségű vevő, de én szívesen látnék a gyűjteményemben egy ilyen magyar "Official Index to the Marvel Universe" kiadványt.
--- Idézet vége ---
Eredetileg úgy indult volna ez az egész kezdeményezés, hogy úgy hozzuk össze, hogy nyomtatásban jelenjen meg, egyfajta fan kiadványként, mint amilyen a Pókfej lexikon volt. Csak sajnos a gazdasági válság engem is érzékenyen érintett, és így sajnos nem igazán van már pénz rá, hogy elkészüljön. De azért még a remény hal meg utoljára, remélem, hogy egyszer csak sikerül összehozni a kézben tartható változatot.

Usagi Yojimbo:

Remek volt az új Sepi's Gallery!  :worship: :worship: :worship:
Jó ötlet volt belerakni ezt az "Official Index to the Marvel Universe"-höz hasonló részletet. Bár nem hiszem, hogy meglenne rá a megfelelő mennyiségű vevő, de én szívesen látnék a gyűjteményemben egy ilyen magyar "Official Index to the Marvel Universe" kiadványt.

grey gargoyle:

Elolvastam én is a Sepi's galery mostani számát. :) Szép volt, jó volt, köszönet érte. :) Egy kérdésem lenne a magyar marvel képregényekkel kapcsolatban. A Happiend magazinban a megtorló képregények mikor jelentek meg? :)
Amúgy tényleg tetszett, látszik a belefektetett munka. 

KiD:

Azért ne vedd magadra!  ;)

Sepi:

Az a borító sajnos hiányzik a gyűjteményemből, kicsit lemaradtam az új megjelenésekkel.  :-\

Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése