HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
			Gorgonita:

Jó kis képek voltak megint.  :worship: Csak kár hogy többségükben nem fektetett téglalap alakúak, és így nerm jók háttérképnek, képernyővédőnek. Ez persze nem a gyüjtemény hibája, csak régi sirámom a szuperhősös festményekkel kapcsolatban, amelyek javarészt ugye borítóra készülnek, ergo állított téglalapok. 

Sepi:

--- Idézetet írta: Galamb - 2012. December 30., 14:32:33 --- Nagyon tetszett, jó volt a leírás Mandarinról, leglább lesz összehasonlítási alapom majd filmes és az eredeti között, mert nem ismertem annyira a karaktert.
--- Idézet vége ---
Ben pont ezért akarta, hogy bele tegyük a magazinba, mert film miatt eléggé aktuális.
--- Idézetet írta: Galamb - 2012. December 30., 14:32:33 --- Tetszett még a képregények megjelenése a filmekben, ebből jó lenne sorozatos rovat is (nekem  kapásból eszembe jutott a kép, ahogy a Bones c. sorozatban Booth ül a kádban egy hihetelen röhejes sörözdobozos baseball sapkában, és Zöld Lámpást olvas.:))
--- Idézet vége ---
Lehetne belőle sorozat, de hihetetlenül sok ilyen jelenet van rengeteg filmben és sorozatban, és rengeteg meló lenne kigyűjteni az összeset. Most is inkább csak példa és érdekesség kedvéért szedtem össze ezt a pár filmet. Főleg inkább a Bud Spencer filmeket akartam megmutatni ebből a szempontból, mert ahogy a cikkből is látszott, elég sok filmjükben feltűntek a képregények.

Galamb:

Köszönöm az újabb válogatást!  :worship:
 Nagyon tetszett, jó volt a leírás Mandarinról, leglább lesz összehasonlítási alapom majd filmes és az eredeti között, mert nem ismertem annyira a karaktert. 
 Jól lettek öszeválogatva a képek, főleg a csajokról! :P (Kedvencem a 18. oldalon lévő Méregcsók kép, csak a rajzoló nevét nem tudtam kivenni, ha valaki megírja, megköszönném). 
 Tetszettek a Karácsonyi borítók, a télapó a terminátor, és  a mikulásnak álcázott Vezér volt számomra a legmeglepőbb.
 Tetszett még a képregények megjelenése a filmekben, ebből jó lenne sorozatos rovat is (nekem  kapásból eszembe jutott a kép, ahogy a Bones c. sorozatban Booth ül a kádban egy hihetelen röhejes sörözdobozos baseball sapkában, és Zöld Lámpást olvas.:)) 

Sepi:

--- Idézetet írta: keildavid - 2012. December 16., 16:58:28 ---Silver Sable magyarországi első megjelenése nem a Csodálatos Pókember 47-be volt, hanem 33-asban. A 47-be úgy tudom, az csak egy önálló Pókember rész volt Silver Sable főszereplésével.
--- Idézet vége ---
Hoppá, ezt benéztem. Valamiért a 33-as számban lévő szerepléséről elfeledkeztem. Utólag javítjuk a következő szám kikerülésekor.
A Csodakapitányos rész hiányosságára a magyarázatot lentebb olvashatod.  ;)

keildavid:

Sepi's Gallery 11-12.: Tetszett ez a két füzet. Ezer köszönet érte! ;)
Ismét jó volt újabb információkat és karakterleírásokat olvasni más Marvel karakterekről.
Bár egy-két dolog nem volt világos számomra.
Silver Sable magyarországi első megjelenése nem a Csodálatos Pókember 47-be volt, hanem 33-asban. A 47-be úgy tudom, az csak egy önálló Pókember rész volt Silver Sable főszereplésével.
És Csodakapitány(Monica Rambeau) ismert hozzátartozóiról az van írva, hogy nincsenek. Pedig úgy tudom igen. A Bosszú Angyalai egyik részébe mintha az derült ki, hogy vannak szülei.
És persze tetszett kettő cikk leírások is, ami hihetetlen is volt. Pl. John Romita Sr.-ról és a 24. Képregénybörzéről.
Meg a képek is érdekes voltak.
Az meg jó ötlet, hogy lesz ilyen részletes lista a magyar Marvel képregényekről. ;)

Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése