HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fan Art - Amatőr munkák

(1/105) > >>

Gorgonita:
Üdv!

Fekete-fehér vonalrajzokat szeretnék színezni Artweaver (Free verzió) vagy Paint Tool Sai (Trial verzió) programokkal. A rajzok eredetileg ceruzával készülnek, majd kihúzom őket vastagabb filctollal, ezután radírral kitörlöm alóla a grafitot. Windows faxoló és képolvasóval szkennelem, fekete-fehér képként. mínusz 100-as fényerővel. Innentől vagyok gondban. Sajnos semmilyen előképzettséggel nem rendelkezem, így nem tudom hogyan kell a rétegeket (layereket) kezelni. Annyit értek, hogy ezeket a rétegeket egymás felett kell elképzelni, de hogy hogyan kell őket beállítani, rajtuk a területeket kijelölni a lasszóval, és a többi, azt nem tudom. Ha a kitöltő vödröt alkalmazom Artweaverben világos pontokat hagy a vonalak mellett, PTS-ben pedig egyszerűen kitakarja az egész lapot. E tárgyban folytatott internetes kutatásaimtól sem lettem okosabb, és az angolul elmormogott, homályos youtube tutorialoktól sem sokat remélek. Bármilyen tanácsot örömmel-köszönettel fogadnék.

KiD:
Meg igazából tied volt a legfelső komment február óta, bárki, aki belépett, azt látta elsőnek, nem hiszem, hogy ha még rádobod háromszor feltűnőbb lesz a link. Akkor inkább, ahogy a többiek is írták, írj hozzá valamit, ami felkelti a többiek érdeklődését!

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby - 2016. Július 12., 13:07:44 ---Nem kell a Csevej-csenöl, igazából van erre egy topic a Megjelenéseken belül.

--- Idézet vége ---
Oh, tényleg. Erről a topikról meg is felejtkeztem.  :)

shroomrider:
Így lesz.

talgaby:
Nem kell a Csevej-csenöl, igazából van erre egy topic a Megjelenéseken belül.
Gombáék, ide nyugodtan linkelhetitek a megjelenéseiteket: http://forum.halozsak.hu/index.php/topic,67.0.html
(Bár ha írtok valami kétmondatos vezetőt, akkor talán tényleg nagyobb lenne a kattintások aránya.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése