HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

2012 újdonságai - Szavazás!

<< < (9/10) > >>

Aldarion:
Akkor hozzám képest le vagy maradva. Általános suliban jó párszor behívták anyámékat, mert a magyar tanár újabb Tarzan kötetet kobozott el tőlem az órán... Sosem értettem, miért nincs a tanagyagban Tolkien vagy épp Burroughs, bár azt tudom, hogy középsuliban nekiszegeztem a kérdést az irodalom tanáromnak. Maradjunk annyiban hogy nem semmi amit egy Ady megszállottól ilyen helyzetben kaphat az ember...

zozi56:
Tarzan nagy kedvencem nekem is, úgy tíz éve elolvastam az összes magyarul megjelent regényt.

rico74:
Leadtam én is a szavazataim. Nálam a leginkább várt sztori a Superman/Tarzan párosé az is főképp Tarzan miatt.
Őszintén sajnálom hogy Burroughs -e remek karaktere ennyire el van feledve. És John Carterről már ne is beszéljünk. Bár talán most hogy több film is készül/készülőben van talán jobban reflektorfénybe kerül az ő munkássága és az azok alapján íródott képregény adaptációk. A magyar piacon bár kétszer is próbálkoztak egyszer sem ért el átütő sikert. /igaz a Semices próbálkozás eleve be sem fejeződött/

Ami a felhozatalt illeti eléggé színvonalas. Fantasyk terén pedig különösen izgalmasnak ígérkezik az elkövetkező esztendő.

Hálás köszönetem minden egyes közreműködőnek azért a hatalmas munkáért amit egész évben véghezvittetek és hogy újabbnál újabb történeteket, világokat ismerhetek meg ezáltal.

apa1970:
Jurassic park, Warcraft, Dangeons and dragons, Superman és Tarzan ( Tarzan az egyik nagy kedvencem kár, hogy ennyire elfelejtődőt) és persze csupa nagy betűvel DARK SUN. Persze azért a többi sem rossz.

SithLord:
Én pedig a két D&D,Vörös Sonja,World of WarCraft,és végül Fátum!Nagyon fincsi képregények lesznek jövőre!!! :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése