HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

2012 újdonságai - Szavazás!

(1/10) > >>

talgaby:

--- Idézetet írta: keildavid - 2012. Január 29., 20:04:30 ---Az lenne a kérdésem, hogy ezeknél a hiányzó oldalak, borítók és kimaradt történetek be lesznek-e majd pótolva?
--- Idézet vége ---
Jó, hogy felvetetted, az elsőnél majd kiírom.
Nem lesznek pótolva. Itt most tényleg digitális archiválás lesz, vagyis úgy kerülnek ki, ahogy anno megjelentek. Nem azt tesszük, mint elwoodék a TF-ekkel, nekik a sztori miatt kellett és csinálták újra, mi a Pókokat csak kitesszük. Kétlem, hogy belefutnánk honosítás kapcsán az ottani történetekbe, de ha igen, a Marvel Extra-féle Fantasztikus Négyesekhez hasonlóan teljesen új verzió készülne belőlük.
--- Idézetet írta: FZoli - 2012. Január 29., 21:06:51 ---A főoldalon említett Warhammer pihenő a Boom-os sorozat kifutása után "következő" Monthly-kra vonatkozik?

--- Idézet vége ---
Nem, az egészre en bloc.

FZoli:
A főoldalon említett Warhammer pihenő a Boom-os sorozat kifutása után "következő" Monthly-kra vonatkozik?

zozi56:
Ez egy jó kérdés, ezen még nem gondolkoztunk el.

keildavid:
Azt olvastam, hogy majd lesznek itt a HálóZsákon semices Pókember és Robotzsaru képregények.
Az lenne a kérdésem, hogy ezeknél a hiányzó oldalak, borítók és kimaradt történetek be lesznek-e majd pótolva?
A Robotzsaruból úgy tudom kimaradt egy történet. A Robotzsaru 3-as és 4-es számok végén 4-4 oldalas történet van. A Pszichopata nevű bandáról szól. És az a történet tudtommal nem jelent meg teljesen magyarul.

talgaby:
Az egyelőre sehogy. eredetileg beírtam volna egy csomót, de aztán időhiány miatt feladtam a próbálkozást, hogy feljavítsam őket. De szöveg készülget hozzájuk, szóval talán majd az elkövetkezendő években majd csak lesz belőle valami. Farek meg nem tudom, hogy áll a sajátjaival.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése