HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
Wearwolfff:
Jó, de a karaktert soha nem berheltem meg. Egyébként a kocka mérete eleve a magyarítással lett nagyobb. A Zyel mod, pedig csak egy szimpla brutalitás. 16x többen jönnek és 8x erősebbek. Viszont ennek ellentételezve maga a hátizsák is megnőtt hat sorra, így elfér benne egymás alatt két hármas talizmán, amit szintén lehet foglalatosítani.
A pályákon levő portálokat sem aktiváltam be soha előre.
Nitro:
--- Idézetet írta: Wearwolfff - 2011. Március 30., 22:24:56 ---Sosem szoktam semmiben cheatelni.
--- Idézet vége ---
Akkor ez mi? :badteeth:
--- Idézetet írta: Wearwolfff - 2011. Március 30., 22:24:56 ---Illetve egyedül a kocka méretét növeltem meg, hogy tudjak bele pakolni. Mondjuk később felnyomtam a Zyel modot, azzal nyomattam.
--- Idézet vége ---
Wearwolfff:
Én nem szeretek stuffolni a diabloban. Sosem szoktam semmiben cheatelni. Értelmetlenné teszi a játékot. Diablo2 editorban egyedül a zöld széria cuccokat mentettem ki, amiket összegyűjtöttem. És amiket én gyűjtöttem, nem érdekel, hogy már megvan mind együtt valahol. Illetve egyedül a kocka méretét növeltem meg, hogy tudjak bele pakolni. Mondjuk később felnyomtam a Zyel modot, azzal nyomattam.
Schmatzy:
Pedig épp mondtam volna, hogy Diablo 2-höz van a Hero Editor, abban meg olyan páncélt gyártasz magadnak, amilyet nem szégyellsz. :cool:
De akkor tárgytalan.
Wearwolfff:
Neeeeem! Ez itten e
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése