HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
Galen:
--- Idézetet írta: Schmatzy - 2011. Április 28., 09:59:57 ---.... peccsének cséndzslogját...
--- Idézet vége ---
ezt a két szót háromszor olvastam el míg megértettem.
Schmatzy:
Olvasgatom a CiV következő peccsének cséndzslogját, és találok benne egy ilyet:
Pre-Game: Using ":" in a save filename is no longer considered valid since Windows does not allow this. Players could potentially use this character in a save name without knowing that the file was not created when they exited the dialog.
Könyörgöm, ez a játék szeptemberben jelent meg, azóta senkinek nem tűnt fel?! Legalább használnának egy scriptet, ami a fájlműveleteknél kicseréli az érvénytelen karaktereket alulvonásra, vagy bármire, és akkor nem blamálná magát a cég. Ez is csak egy újabb szög a sorozat egyébként is leggyengébb darabjának koporsójába...
talgaby:
Vagy egyszerűen csak azért, mert ő van a választóképernyő jobb felső sarkában.
Predash:
A Sub-Zerot én is észrevettem, de szerintem azért vele mutatták be, mert neki elág jól átlátható, emberi alakja van, nincsenek kiáll biszbaszok(vagy karok :D) szóval jól látszik maga a kivégzés.
Aldarion:
Érdekes összeállítás, nem mondom, de két dolog azért akaratlanul is szemet szúrt: egyrészről nem teljes, legalább egy hiányzik belőle (vagy csak túl hosszan pislogtam és lemaradtam róla... :badteeth:), másrészről pedig, nem számoltam ugyan, de mintha Sub-Zerot aprították volna fel messze a legtöbbször...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése