HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
Galamb:
Na eddig kimaradt az életemből a S.T.A.L.K.E.R első no de most!... Most tanácstalan vagyok. Ha valaki játszott vele, és még emlékszik rá: A vasútnál ha a katonák egyszer elkezdenek rám lőni, akkor mindig fognak később is (egyszer véletlenűl átléptem a vasút másik oldalára, azóta nem komálnak)? Jó lenne őket lefizetni, de röpködő golyók közt, elég nehéz a bisznisz.:) Meg a drága kereskedő haver "aszongya", hogy szerezzek be sugárvédő göncöt. No de honnan? Sehol nem találtam eddig.
Wearwolfff:
Nosztalgiából keresnék egy ősrégi DOS alatt futó szöveg ill. kiadványszerkesztő progit. A neve azt hiszem NEWS volt. Bár nem tudom, mert voltam vagy 12 éves, mikor az általánosban szakkörön leültettek elé. Arra emlékszem, hogy úgy indult, hogy CD NEWS\NEWS amiből is gondolom, hogy ez a neve neki, de a gugli eddig nem találta meg sajnos. Halványsárga volt a kezelőfelület, tudott oszlopokban is tördelni, volt hozzá egy rakás clippart szerű rajzolt képecske. Alaptudásban majdnem megegyezett mondjuk egy Word95 programmal.
Predash:
Én továbbra is Operát használok, bár fentvan a FF4 is, mert egy két honlap csak azon működik normális módon.
Schmatzy:
Amit én rühellek, az az IE9. Aki még nem tette volna fel, ne is tegye, kivéve, ha szereti a ClearType-ot. Ugyanis be van kapcsolva, és a kedves Microsofték nem engedik kikapcsolni, hogy kapnák be. Ami azért jó, mert a fél Windows most homályosan jelenik meg nálam, hála az IE9 szoros együttműködésének más programokkal.
talgaby:
Semmi baj nincs a Firefox 4-essel, már minden elérhető gépen lecseréltem a régebbi verziókat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése