HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

<< < (136/153) > >>

zozi56:
A kiegészítősávon sem látszik az ikonja? (ctrl + /)

Galamb:
 Kaphatok néhány tippet? 3.3-as flashgettel hogy tudok letöltreni videót a videomegosztókról, ha a firefox-om 4.0.1-es? (A Régi firefoxommal, az oldal alján balra volt egy kis ikon, amire ráklikkelve bejött a fleshget, letöltötte a videót, társítottam vlc-hez, és már néztem is. most viszont nincs a kis ikon)  :headscratch:Ha a flashgetbe csak simán a video url-jét másolom be, nem tölt le rendessen.
 Szedjek le valami frissebb flashgatet, vagy más programot, vagy mi?
Előre is kösz!

Wearwolfff:
Melyik is az a kép??

Schmatzy:
Akkor feladom házi feladatnak strébereknek. ;D Egyébként nem egy nagy wasistdas, simán tudok nélküle élni, csak gondoltam, hátha. Azonban ez elvileg szkenner, és a szomszédos képekből kiindulva nincs benne exif info. Néhányban van, azok pedig az ACDSee-re hivatkoznak (vagy valami más, ACD Systems progira).

talgaby:
Oké, kicsit belemásztam a képbe. A kapott hiba alapján némi netes kutakodás után azt kaptam, hogy ilyesmi Fuji gépeknél szokott előfordulni, a fotóadatok mentése a jpeg metaadatos részébe okozza. Túl sok mindent próbál belezsúfolni, emiatt valahogy sikeresen elrontja a kvantálási mátrixot. A mátrix amúgy ott van, és jól van definiálva, csak a hivatkozás nem kóser rá. Ha nagyon meg akarod menteni, elvileg a 0x000000AD-s bájtot kell átírni C4-ről... valamire. Potom 255 másik megoldás lehet, ha akarod, egy hexeditorban nézd végig az összeset. De még így se biztos, hogy ennyi elég lesz, mert a dekódolás csak itt akadt el. Sajna a kép emiatt menthetetlen (gyakorlatilag kézzel kellene hexában végigpötyögni neki, hogy mi alapján számolja vissza).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése