HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
Farek:
Segítségre lenne szükségem.
A számítógépemen a hangfalak hátulra vannak bedugva, de elöl is van bement/kimenet. Korábban ha a Messengert vagy a Skype-ot használtam, mindig csak bedugtam az elülső dugaszokba a fejhallgatót, és azon keresztül beszéltem, gyönyörűen átvette az irányítást a hangfalaktól.
Azonban már egy ideje - emlékeim szerint azóta, hogy felkerült a 7-es Windows - ez nem működik. Hiába dugom be előre, nem veszi át a hangot és engem sem hall a másik oldal. Mindig hátra kell nyúlnom, kihúzni a hangszórókat, bedugni a helyére és mellé a fülhallgatót és a mikrofont, és csak így tudok beszélni. Ráadásul a minősége sokkal rosszabb, szinte folyamatosan zúg, ráadásul ha az egyik fél nem beszél, akkor a zúgás a másik félnél erősödik.
Van valakinek valami ötlete, hogy lehetne ez megoldani? És igen, ragaszkodom a fent leírt szoftverekhez. :)
Előre is köszönöm.
zozi56:
Na megnézem én is Schmatzy képét.
--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Május 12., 11:37:37 ---Ha nagyon meg akarod menteni, elvileg a 0x000000AD-s bájtot kell átírni C4-ről... valamire. Potom 255 másik megoldás lehet, ha akarod, egy hexeditorban nézd végig az összeset.
--- Idézet vége ---
Mi értelme átírni a markert? Pláne invalid értékekre.
Galamb:
Oda úgy tűnik nem.
zozi56:
És nem lehet kitenni a felső eszköztárra?
Galamb:
Köszi! :) Nem volt bekapcsolva alapból a kiegészítősáv, azért nem láttam. Most már jó.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése