HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
Predash:
Az első MK DLC:
Az első pénzért vásárolható letölthető tartalomban egy misztikus vörös nindzsát, Skarlet-et irányíthatjuk. A DLC megjelenése pár héten belül várható, jelentette be a NetherRealm. A DLC egyszerre érkezik a Mortal Kombat hibajavításával, amivel a különböző karakterek közötti egyensúlyt próbálják helyrepofozni a készítők. A patch után a NetherRealm egy új technológia segítségével képes lesz tapasz nélkül is állítani a játékegyensúlyt befolyásoló dolgokat. Képesek lesznek dinamikusan állítani a speciális támadások sebzésén vagy a kombókon anélkül, hogy a játékosoknak le kellene tölteni bármit is. A változtatásokat természetesen fel fogják tüntetni a hivatalos weblapon, szóval mindenki leellenőrizheti, ha változik valami.
Ki is az a Skarlet?
Skarlet először a Mortal Kombat 2. részében jelent meg, úgy nézett ki, mint Kitana (és Kitana neve is jelent meg a kijelzőn) csak vörösben. Máig nem derült ki, hogy bug miatt jelent meg, vagy csak egy mítosz, amit pár lelkes játékos terjesztett anno. A Skarlet nevet a Mortal Kombat közösség adta neki, és most egy évtizeddel később a vörös nindzsa valósággá válik.
Farek:
--- Idézetet írta: Farek - 2011. Május 17., 11:36:25 ---Oké, köszönöm, megpróbálom megnézni ezt a vonalat. Remélem összejön, az én korlátozott ismereteimmel is :)
--- Idézet vége ---
Igyekeztem kicsit utánanézni, és azt látom, hogy valamiért nem érzékeli a front panelen lévő bemeneteket. Ez hogy a viharban lehet, ha korábban simán használta őket? :headscratch: ezért nem tudom használni az elsőket, de hogy hogyan nyerhetem őket vissza... :nemtudom: Valaki?
Azt mondja, hogy Realtek High Definition Audio van a hanghoz.
Tud valaki segíteni esetleg? Bocsi, én sajnos nem igazán értek ehhez a részéhez :(
gabo:
Köszi szépen! Ezt mindenképpen kipróbálom! :)
talgaby:
Ha DivX, akkor ez kell oda. Bár igazság szerint évek óta benne van az enkóderben is ez a lehetőség, az ingyenes részében is.
A gondod inkább az lehet majd, hogy általában divx-esnek neveznek már minden létező avit, ami nem x.264-gyel lett tömörítve, ami általában xvidet takar, lévén az ingyenesebb, gyorsabb, konfigurálhatóbb és valamivel jobban tömörít (bár igazság szerint a DivX olyan HD felbontástól felfelé lesz csak nagyon pocsék, alatta egyformán elavultak és elfelejtendőek már mindketten). Ilyenkor nem nagyon tudod megúszni a konverziót, hacsak az asztali lejátszó nem viszi az Xvidet is.
gabo:
Sziasztok!
Tud valaki olyan programról ami nem konvertálja át a divix fájlt dvd-be de elé rak egy menüt! Pl egy sorozatot akarok kiírni és szeretnék elé egy olyan menüt ahol a részek között választhatok!? :(
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése