HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
KiD:
Elküldöm privibe.
Amúgy most nézem, hogy legutolsó frissítéssel a fele kártyákat átrajzolták, amivel szerintem csak még rondábbak lettek... úgyhogy kicseréltem a régi mappámban lévő képekkel. Ha valaki leszedné a hivatalos oldalról (1.7-es változat + 2010 patch), az dobjon meg egy üzivel, elküldöm neki a régi spells könyvtárat, jobban jár...
Genzo:
Érdekelni érdekel, szóval szerintem benne vagyok, de egyelőre nem sok szabadidőm van, nem tudom, mennyire tervezed ezt sürgősre. Mindenesetre jó lenne valami MSN vagy ilyesmit cserélnünk, hogy tudjunk kényelmesen egyeztetni, dolgozni. :)
KiD:
--- Idézetet írta: Genzo - 2011. Szeptember 06., 13:48:40 ---Az egy darab grafikusnak mi lenne a dolga? Mert azt lehet bevállalnám. :)
--- Idézet vége ---
Ez az egész egyfajta kártyajáték. Az eredetiben van két mágus, akik öt elemet uralnak (tűz, víz, szél, föld, halál), és lényeket idéznek meg a harctérre, vagy varázsolnak az elemekből rendelkezésre álló akciópontok alapján. A lények a harctéren vagy az előttük álló ellenséges lényt támadják, vagy ennek hiányában közvetlenül az ellenséges mágust, persze mindegyiknek más és más attribútuma és speciális képessége van. A feladat, hogy legyőzd az ellenséges mágust.
A grafikusnak az lenne a feladata, hogy a lényeket - a mi esetünkben a robotokat - illetve a speciális "varázslatok" kártyáit megrajzolja. Az eredeti játék annak ellenére nagyon jó, hogy marha csúnya benne az összes ilyen rajz (zenéje meg nincs is...), tehát igen alaposan fel lehetne dobni pár szép képpel. Szintén a grafikus feladata lenne pár háttérkép megrajzolása, valamint logó készítése, meg ehhez hasonló egyebek. Ha tényleg érdekelne, az máris egy óriási lépés lenne a megvalósulás útján. :)
--- Idézetet írta: FZoli - 2011. Szeptember 06., 19:44:37 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2011. Szeptember 06., 12:51:15 ---Akinek lenne hozzá megfelelő tudása, kedve, ideje, az jelezze!
--- Idézet vége ---
Nem mondom, hogy pró programozó vagyok, mert pl. Zozi mellett labdába se rúghatnék, de azért C#-ban alkottam már ezt-azt. Most két hétig kb. zéró szabadidőm van, de utána visszatérhetünk a dologra, ha más hozzáértőbb nem jelentkezik. Addigra talán az eredeti játékot is ki tudnám próbálni.
--- Idézet vége ---
A program gyakorlatilag egy egyszerű összeadás-kivonás algoritmus, a lények meg a mágus életerejét, sebzését, gyógyításait, stb. számolja körről körre. Ha valaki elég jó fejszámoló, elvileg játszhatná valódi kártyával, papíron is, persze a legtöbb átlagembernek ez bukó lenne, csak azt akarom szemléltetni, hogy semmi vészes. Örülnék, ha tudnál csatlakozni. :bravo:
FZoli:
--- Idézetet írta: KiD - 2011. Szeptember 06., 12:51:15 ---Akinek lenne hozzá megfelelő tudása, kedve, ideje, az jelezze!
--- Idézet vége ---
Nem mondom, hogy pró programozó vagyok, mert pl. Zozi mellett labdába se rúghatnék, de azért C#-ban alkottam már ezt-azt. Most két hétig kb. zéró szabadidőm van, de utána visszatérhetünk a dologra, ha más hozzáértőbb nem jelentkezik. Addigra talán az eredeti játékot is ki tudnám próbálni.
Farek:
:worship: ;D :lol: :hehe:
Ez nagyon ott van. Gyanítom, Kína. Ott pedig megpróbálhatják érvényre juttatni a szabadalmi jogaikat...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése