HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

<< < (78/153) > >>

takipepe:
Hát nem minden jön be ami Microsoft... Szerencsénkre  ;D

ÉjszakaiAngyal:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2012. Június 25., 21:22:08 ---nem is értem, hogy egy-két tv-s archívum miért kezdte el használni (az rtl klub oldalán meg valami másikon kívül sose láttam sehol).

--- Idézet vége ---

Szerintem csak azért kezdték el használni,mert azt hitték, hogy mivel Microsoft-os, így jó is....

ÉjszakaiAngyal:

--- Idézetet írta: Farek - 2012. Június 25., 21:18:25 ---Valaki árulja már el, legyen szíves, hogy mi a fene az a Silverlight bővítmény, ami gyakran összeomlik? Csak hogy tudjam már, hogy mi az, amit leszarok...

Ja, zozi, telepítettem az új Firefoxot, így az új Flash már nem naponta, csak kétnaponta áll le néhányszor, hogy a Windows megpróbáljon valami megoldást keresni rá...  :dry:

--- Idézet vége ---

Az egy Microsoft-os média lejátszó,amit szoktak használni bizonyos oldalak. Van, aki stream lejátszáshoz, hol meg képek nézegetéséhez.... (Pl.)

zozi56:
A Silverlight a Microsoft válasza volt a Flash-re. Soha nem terjedt el, nem is értem, hogy egy-két tv-s archívum miért kezdte el használni (az rtl klub oldalán meg valami másikon kívül sose láttam sehol).

Farek:
Valaki árulja már el, legyen szíves, hogy mi a fene az a Silverlight bővítmény, ami gyakran összeomlik? Csak hogy tudjam már, hogy mi az, amit leszarok...

Ja, zozi, telepítettem az új Firefoxot, így az új Flash már nem naponta, csak kétnaponta áll le néhányszor, hogy a Windows megpróbáljon valami megoldást keresni rá...  :dry:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése