HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
talgaby:
Miért lenne az? Ugyanúgy fel kell fedezni, csak most végre az ember látja, hogy fel is fedezte őket. Ahhoz, hogy instant látszódjanak, egy 20. szinten választható tulajdonság kellene, amit SENKI sem választ soha az életben, mert egy másikkal gyakorlatilag sérülés nélkül végig lehet nyomni bármilyen tömegharcot. (Ami kell is, mert ez vagy az utolsó szint, vagy az utolsó DLC-vel ez nyitja meg a játékban a nem enyhén túltápolt - a leggyengébb erősebb, mint az alapjáték akármelyik bossa - ellenfeleket, amivel aztán teleszórja az egész játékot.)
Ráadásul ha ez neked cheat, ne tudd meg, milyen felszerelést lehet a gyári DLC-kben kapni (lebukás nélküli láthatatlanságot adó ruha, instakill kard és egy pisztoly, amivel körönként 12-szer lehet lőni az alapjátok maximális hatja helyett).
zozi56:
--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Július 23., 21:10:30 ---Erősen ajánlom még a More Map Markers (egy csomó eldugott kis vackot rak a térképre, amit legfeljebb vakszerencsével vagy leírással lehetne megtalálni, és van, ami majdnem kritikus szintűen fontos)
--- Idézet vége ---
Ez cheat.
Predash:
A New Vegasba elég sok tucat órát beleöltem, szóval abban kiismerem magam - a 3 valahogy kimaradt, és most pótolni szeretném, emiatt kérdezem. A Nexuson kiismerem magam, szóval nem lesz gond, csak kíváncsi voltam, hogy te mit gondolsz fontosnak. (Bár lehet csak az n balf***om miatt volt, de a NV-ban sokkal jobban haladtam előre mint a 3-ban(egy kicsit játszottam vele régen), a 3 elég nehéznek tűnt első ránézésre. Mondjuk a Vegasban annyi könnyítés volt hogy egy random baleset miatt meghalt egy rohadt erős karakter az elején, akitől szereztem egy jó pisztolyt kezdésnek. :D
talgaby:
Van egy rakat. Nézz körül a Fallout 3 Nexuson. Eléggé nagy a választék, de a top100 átnézése is elég többnyire.
Ami alap, az az Unofficial Patch. És a Script Extender (FOSE). Meg a Configurator (sokkal jobban be lehet skálázni a gépedhez a játékot, mint az alap beállításokkal).
Erősen ajánlom még a More Map Markers (egy csomó eldugott kis vackot rak a térképre, amit legfeljebb vakszerencsével vagy leírással lehetne megtalálni, és van, ami majdnem kritikus szintűen fontos); a SniperZoom mod, a PipBoy Light modok (nagyon halvány a fénye alapból), esetleg a Slower Degradation - habár ez inkább csak a nehezítő modok mellett (alapból csalás, nehezítés - pláne a súlykapacitás-csökkentő - mellett inkább csak a felesleges mikromenedzsment kiiktatása); az Overhead Camera (e nélkül a külső nézet szinte használhatatlan, csak FPS-ként lehet játszani), és egy Inventory Sorter.
De ez csak pár példa. Amit javaslok, hogy először tedd fel a hibajavításokat, toldd végig, aztán jöhetnek az érdekességek.
Ha van jó géped, akkor a Dynavision + CinemaTech + Imaginator + Director's Chair + uHUD + aHUD + Darnified HUD szent... ööö... szenthetesség (kategóriákkal szebb lesz tőle a játék, plusz az amúgy kissé kényelmetlen HUD-ból egy meglehetősen kompakt, mégis remekül használható valamit lehet csinálni). Játékélmény-javításra ott van Arwen modja (főleg nehezítés/realisztikussá tétel, bár a MedTecet nem igazán ajánlom, eléggé szöszölőssé teszi a játékot).
Vagy az FWE (gigamod - ha ezt használod, ne tedd fel Arwenét, eléggé összevesznek, ráadásul sok elemet átvesz onnan). Ezt viszont csak akkor tedd fel tényleg, ha már minimum egyszer végigvitted, mert amúgy nagyon rémisztő lesz a játék eleji indítóképernyője... Iszonyat sok dolgot megváltoztat, bár a nagyja beállítható.
Esetleg a FOOK (bár ez leginkább egy tonna új cuccot tesz bele, amit sose szeretek, de eléggé épszerű mod).
Na meg persze ott a komplett felnőtt részleg, bár ahhoz regisztrálni kell a Nexusra.
Ja, és ez egy gyors áttekintés volt. a New Vegasnál kicsit keményebb a helyzet, ott úgymond "alap" majdnem félszáz mod. (Viszont általuk játszhatóvá válik a játék. Minden óda, amit az FONV-ról zengtem, a modolt változatnak szólt, az alapjáték ott kissé idegesítő és átgondolatlan.) Meg persze ott hatalmas segítség az MVM, aminek a segítségével a főmenüben lehet beállítani a főbb modok nagyját (FO3-ban sajna ezt játék közben a felszerelésből kell).
Predash:
TG, ha jól tudom, te bírod a Fallout 3-at. Van hozzá valamilyen mod, vagy kiegészítő, amit feltétlenül érdemes feltenni?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése