HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
Predash:
Van egy komplett eladó pc-m jó áron. :nezze:
FZoli:
Remélem nem alaplap hiba, mert akkor kvázi komplett rendszercsere kell.
--- Idézetet írta: Predash - 2012. Július 25., 23:15:46 ---Használd még így egy hétig, és ha a probléma fennmarad, akkor tegyél bele egy másik VGA-t.
--- Idézet vége ---
Tegnap éjjel már változott a probléma, feketeség helyett kimerevedett a kép (megint pont youtubeoztam, biztos allergiás lett rá :badteeth:). Ismét csak a reset segített, de ezúttal már a windows betöltődés után megfagyott a kép, bár ekkor már nyüstöltem pár órája. Meglátom ma este hogyan szuperál majd.
Jövő héten megpróbálok egy másik VGA-t szerezni a munkahelyen, azt meglátjuk mire megyek vele.
talgaby:
Videokártya vagy esetleg az alaplap.
Predash:
Én is a VGA-t mondanám elsőként. Használd még így egy hétig, és ha a probléma fennmarad, akkor tegyél bele egy másik VGA-t. Az eldönt majd mindent, mert ha az sem segít, akkor nem ott a gond.
FZoli:
3 napja van egy kis számítógépes gondom. Nem tudom mi okból, van hogy egyszerűen elmegy a kép a monitoromon. A gép megy továbbra is, a monitor háttérvilágítása ég, de látni nem látok semmit és nem is reagál semmire, csak a reset segít. Néztem logokat, ott nem láttam semmit.
A probléma hétfőn jelentkezett először, azóta ki is takarítottam a masinát, hátha melegedés lehet a gondja, de nem :S Egyébként mikor ez történt, soha nem valami megterhelőt csináltam, hanem épp bogarásztam vagy a youtubeon néztem egy videót.
A netes bogarászás alapján döglődő videokártyára tippelnék (közel 6 éves), de gondoltam több szem többet látott alapon megkérdezlek titeket is, hogy volt-e már hasonló problémához "szerencsétek" ill. ti szerintetek mivel lehet gond?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése