HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

<< < (55/153) > >>

Farek:
Valami telepítéskor sikeresen feltette magát a Firefoxomba valami AVG nevű szar. A kezdőlapot már visszaállítottam a szokásosra, de a kereső most alapból az AVG Secure Search. Hol tudom eltüntetni a francba minden nyomát ennek a kéretlen szarnak?

talgaby:
Még nem, de benne van a steames kívánságlistában. Csak lesz egyszer erre is akció...

Intruder:
Kipróbálta már valaki közületek a Fall Of Cybertron-t?
Két kedvenc jelenetem a játékból:

zozi56:
Nem kacsa, ez a komment leírja, miért nem: http://games.slashdot.org/comments.pl?sid=3109525&cid=41299623

Hogy miért csak alacsony minőségű JPEG-nél volt jelen, és a legmagasabb minőségen ill. a veszteségmentes formátumoknál nem, arra az a magyarázat, hogy azoknál feltűnő lett volna.

talgaby:
Ez kicsit kacsának tűnik. Kétségtelen, hogy JPEG-be lehet rejteni dolgokat, pláne a színfüggvény részekbe, de akkor a hírben linkelt fórumon nem csak alacsony tömörítés mellett látszana, hanem minden szinten, mert akkor az algoritmus mindent eltol, és nem csak roncsolja a képet. Sokkal inkább valami egyedi tömörítési eljárás által keltett zaj, talán a tárolt függvényt próbálják valamilyen módon egyszerűsíteni. Ha tényleg valami szupertitkos összeesküvés lenne, ott lenne a PNG és a TGA screenshotokban is, mert az eredeti képbe rejtik az adatot.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése