HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

<< < (42/153) > >>

talgaby:
Malwarebytes Antimalware. Ingyenes (bár nekem a PRO van meg), és nemigen létezik olyan dolog, amit ne takarítana le. Vagy erről az oldalról válassz egy szimpatikus boot cd-t. Mivel mindegyik Linux kernelt használ, így eléggé valószínűtlen, hogy írás közben felmásszon rá és elbújjon benne. A Kaspersky és a BitDefender javallott szerintem, a Nortoné szvsz nem jó (bár amúgy az van fenn a gépemen vírusirtónak). A kettő közül is a Kaspersky. Nagyon ügyesen takarító boot cd-nek írják sok helyen.

Galamb:
Basszus, rákerült a gépemre a system care antivirus nevű förmedvény, és blokkol mindent.
 Az eltávolításra ezt a tippet találtam:
http://www.2-removevirus.com/hu/system-care-antivirus-eltavolitasa/
 (a spyhunter nevű progit kéne letölteni, és regisztrálni és használni). Valakinek van valami más ötlete? (vagy olyan program, ami regisztrálás nélkül is fut?) Előre is kösz a választ!

Galamb:
Segítségeteket szeretném kérni: t-home-nál van digitális telefonunk iptv-n, meg netünk, és napok óta rendszeressen késő délelőttől, pontossan este nyolc előttig semmi nem működik, a router hiába keresi a jelet.
 Van valakinek ötlete, hogy miért pont meghatározott időben jelentkezhet a hiba? A szolgáltató sumákolhat esetleg?

Intruder:
 :lol:

zozi56:
Szia!

Sajnos nincs ötletem, a képnézőnk nem változott jó ideje. Ha nem sikerül megoldanod, akkor esetleg CBZ-ben le tudod tölteni őket, illetve a "közvetlen linkek a letöltéshez" részben közvetlenül hozzáférsz a képfájlokhoz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése