HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

<< < (38/153) > >>

Micho:
az mitől van, hogy egy viszonylag új USB "sima" egér hirtelen begyorsult? pl. total commanderben, ha kattintok egy mappára, rögtön vagy 3 almappával lentebb vagyok, de böngészőben is tapasztalom, elég zavaró. a vezérlőpult/egér/ beállításánál már teljesen lassú állapotra vettem, de semmit sem változott.

talgaby:
Beállítások -> Tartalom -> Betűk és színeken belül Speciális gomb -> Legfelül Kódolás: közép-európai
Majd google.com -> alul Beállítások -> Nyelvek -> Még több nyelv -> Magyar

zoli:
Üdv, hát most már tényleg  .. egbe  kéne rúgni a Fire Fox szerkesztőit  { vag az én gépem a hibás. és zavarodott meg  ;) } Mert pl ha beírom abba a keresőbe  pl Hálózsák. vagy képregények .Akkor olyanokat ír ki pl hogy H@\ZSÁł   VAGY PL  képrÄg $nyÄ k  :hehe: { De  tényleg } Mi a fszt lehetne ez ellen tenni  :headscratch: Kösz  :worship:

zozi56:
Elite Mangudai. :cool:

talgaby:
Hoppá. Hirtelen lett értelme annak, hogy steames kívánságlistára tegyem az Age of Empires II HD-t. Bejelentették, hogy a szuper fan kiegészítőt, a Forgotten Empirest a Microsoft támogatásával és segítségével átteszik az új kiadásra. Ha jön mellé az irdatlan bugfix listája is, akkor ez must have, az AoE2 minden idők egyik legjobb stratégiája. Csak kár, hogy az ingyenes modból fizetős DLC lesz. :(

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése