HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

<< < (37/153) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2013. Október 07., 22:20:59 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Október 07., 20:23:19 ---az mitől van, hogy egy viszonylag új USB "sima" egér hirtelen begyorsult? pl. total commanderben, ha kattintok egy mappára, rögtön vagy 3 almappával lentebb vagyok, de böngészőben is tapasztalom, elég zavaró.

--- Idézet vége ---
Tehát egy kattintásra több történik, mint egy? Biztos 3, nem 2? Mindig ugyanannyi? Minden egyes kattintásnál előfordul?

--- Idézet vége ---

most már nehéz válaszolnom, mert alkalmazkodtam az egér új szeszélyéhez, és ehhez képest fogok rá :cool:
nem minden kattintásnál csinálja... de most is, pl. ha belekattintok egyet itt egy betűbe, mert javítani akarok, hirtelen kijelöli az egész ablakot, és minden fehér lesz, amihez alapból 2-3 kattintás kell ugyebár (először a betű közé kattint, utána az egész szót, végül az egész szöveget jelöli ki alapesetben).

zozi56:

--- Idézetet írta: Micho - 2013. Október 07., 20:23:19 ---az mitől van, hogy egy viszonylag új USB "sima" egér hirtelen begyorsult? pl. total commanderben, ha kattintok egy mappára, rögtön vagy 3 almappával lentebb vagyok, de böngészőben is tapasztalom, elég zavaró.

--- Idézet vége ---
Tehát egy kattintásra több történik, mint egy? Biztos 3, nem 2? Mindig ugyanannyi? Minden egyes kattintásnál előfordul?

talgaby:
Mindennek van drivere, csak sok esetben a Windowson már eleve van egy. Attól még frissítheted. Tedd fel a DriverMax nevű progit, futtasd le, majd az megmondja neked, milyen driver kellene. Letölteni nem tudod a programon belül, de keresni már lehet rá. Csak aztán takarítsd majd le a DriverMaxot, mert a gépen tartani értelmetlen, visz el erőforrást.
Vagy simán lehet, ha bepötyögöd az egered nevét a keresőbe a driver szóval, kapsz valamit.

Micho:

--- Idézetet írta: talgaby - 2013. Október 07., 20:40:19 ---Driver problémájának hangzik.

--- Idézet vége ---

drivere nem volt, "csak bedugtam"  :cool:

talgaby:
Driver problémájának hangzik.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése