HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

<< < (34/153) > >>

talgaby:
Ez, kérlek alásan, egy vírus. Heveny virusirtással lehet leszedni.

Farek:
Barátnőmnek a Google Chromera feltelpítődött az "ENjioyCoupoan" nevű bővítmény, ami mindenféle szar hirdetéeket meg reklámoka próbál rásózni. Az adblockja nem fogja meg, hiába törli a bővítménye közül, a Chrome minden indításánál újra ott van és engedélyezett, még a Norton Power Eraser sem szedte le. És a neten sem találni erről a névről semmit.

Találkozott már vele valaki, tud valaki valami ötletet, hogy hogya nszabaduljon meg tőle? Előre is köszönöm.

gabo:
Sziasztok!
Valaki tudna nekem ajánlani, valami jó kis Free avi-ból dvd-re konvertáló programot, olyat amivel menüt is lehet hozzá csinálni!

Farek:
Valaki magyarázza már el, mi az ördög lehet a monitorommal?
A notebookomra rádugtam második monitorként, és egy ideje azzal szórakozik, hogy ha egy idő után a gép leteszi magát pihenőre, akkor utána már a plusz monitor nem jön vissza. Ki-be kapcsolja magát, de másodpercenként. Korábban működött az, hog ykihúztam és hagytam pihenni, majd a következő indításnál megint rendben volt, de pár napja már az sem. És egészen pihenő állapotig rendben volt. Iszonyúan idegesítő.

Galamb:
Hát igen, próbálom lelkileg felkészíteni magam. ;D

(Munkahelyemen érdekesebb lesz a dolog, szegény 50es kolléganőimet, az is meglepte, mikor csak  a mozillát frissítettem.:))

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése