HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

<< < (30/153) > >>

Farek:
Egy kérdés: vajon mi lehet a gond, hogy kedvesem gépén a YouTube egy ideje szarakodik? Minden videó szakadozik rajta, és amikor megnyitja az oldalt, akkor egy darabig nem is lehet mit kezdeni vele, majd pedig feljön egy várakozás/bezárás ablak. Ha rákattint a várakozásra, akkor visszanyeri a YT felett az irányítást, és beírhat keresést, de, mint említettem, szakadozik. Pluginek le vannak tiltva, csak Shockwave 1. van engedélyezve.
Azt mondta még, hogy nemrég törölt valami fájlt, ahonnan állandóan trójai támadta be. Lehet, hogy azzal együtt valami beállítás is elszállt?

talgaby:
Sajna sokkal hamarabb eljött az a pont, amikor az Oper 12-es jó kis Presto motorja már annyi oldallal nem birkózik meg, hogy muszáj volt leszoknom róla mint fő böngészőről. Pedig még háromnegyed éve sincs, hogy kiadták az utolsó verziót vele. :( Úgyhogy most szoktatom magam a webkites új Operához. Félelmetes, hogy két tucat pluginnel tudom elérni a régi funkcióinak kb. kétharmadát, miközben eddig használtam összesen öt kiterjesztést. Hiányozni fog a jó öreg Opera. :'(

talgaby:
Nos, reálisan nézve kicsi az esély, hogy a tieddel bármit csináljanak, maximum zombi lesz. Amúgy már tegnap óta elvileg akármit csinálhattak vele, nincs „türelmi idő” a hekkerek elől.

KiD:
Van egy XP-s gépem, valaki segítsen már ki, hogy valójában mekkora veszélyben van? Pl. mától nem jön rá ki frissítés, de hát amúgy sem jött az folyton, még van kb. egy hónapom lecserélni, nem? (Alighanem azt már gépestül cserélem...)

Farek:
Valaki, help! Tud valaki valami olyan oldalt, ahol regisztráció nélkül lehet online amőba játékot játszani egy konkrétan általam kiválasztott egyénnel? A multiplay oldalán aki az amőbát csinálta, szerintem még életében nem játszott, annyira haszánlhatatlan és szar a tábla szöge és formája. Viszont csak itt tudtam eddig regi nélkül általam választott emberrel játszani.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése