HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

(1/151) > >>

KiD:
Összedobtam egy listát stratégiai játékokról a listchallanges-en, és ahogy készítettem, egyre mélyebb bugyraiba merültem le az RTS világnak, és végül már olyan C&C klónokat találtam, amikről össz-vissz kb. 3 kép van az egész interneten. Ha valakit érdekel, ikszelgesse végig!

https://www.listchallenges.com/real-time-strategy-games-updated

Zárójel: csípem ezt az oldalt, de a múltkor megnéztem adblocker nélkül, és hát... szóval úgy nem ajánlom.

Intruder:
A mobilon facebookozóktól kérdezném, hogy nálatok is némák a feltöltött videók? Már átállítottam nem automatikus lejátszásra, de még mindig nincs hang. :/

Intruder:
Ha valakit még nem rántott volna magával a nosztalgia vonat...

Intruder:
Na igen, a párbeszédeknél nagyon kreatívak tudnak lenni. :) Itt és az Injustice játékoknál is nem egy easter egg-et és felnőtt poént beleszőttek a társalgásokba. (Bár a fő történet megírása is ilyen jól menne nekik!)

Viszont megnézve a videót van valakinek elképzelése arról, hogy Baraka honnan a fenéből húzza elő azt a méteres csontpengét? Komoly X-men origins Deadpool flashback-em lett tőle.

KiD:
Nos akármennyire nem tetszett Rambo feje - mostanra  vagy megszoktam, vagy picit még políroztak rajta -, de a szövegei nagyon jók.

Cassie Cage: S'up? Stop! Or My Mom Will Shoot :DMondjuk az, hogy egy diszkó közepén is képes egy avarkupacban elrejtőzni, nem növeli a komolyanvehetőségét. :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése