Olvastam néhány képregényeket, amik nekem tetszett is.
Area 52 1-4.: érdekes volt ez a történet. Valahol az északi sarkon egy elrejtett bázisban kiderül, hogy valami titok van. Az akciódús jelenet mellett egyből fantasy jellegű is lett.
Banner 1-4.: bár nem egy szokványos történet. A rajzokkal kicsit furán néznek ki a szereplők, de végül is rendbe van az ilyen alternatív történetben.
Batman/Judge Dredd - A legnagyobb rébusz: láttam, hogy a HálóZsákon is van egy Batman Judge Dredd képregény, de persze tudom, hogy nem ugyanaz. Hanem kétféle képregény létezik.
Batman/Tarzan 1-4.: ez a képregény tetszett a legjobban. Tarzanról nem is gondoltam, hogy a civilizált világba is ellátogatott. Főleg, amikor valami múzeumi kiállításról volt szó. Az érdekes volt, hogy Tarzan megtudta, hogy Batman valóban Bruce Wayne. Az érthető, hogy hogyan.
Batman vs. Predator II 1-4.: Ez is érdekes képregény volt. Predator megölte azokat a gyilkosokat, akik meg akarták ölni Batmant. Tudtommal ennek van más minisorozata. Mert ha jól olvasom, ez a 2. mini.
Ghost/Hellboy 1-2.: érdekes volt ez a kísérteties történet. Ghost nevű karakter nem ismerős. Eddig más képregénybe még nem fordult elő magyar, kivéve ebbe a két részes minibe.
Vasököl és Rozsomák 1-4.: Tetszett ez a kung-fu történet. Még az is érdekes volt, hogy voltak pár vendégszereplők is. Pl. Amerika Kapitány, Luke Cage.
JLA/Predator: nem is gondoltam, hogy ilyen is létezik a fentebb említett Batman vs. Predator minin kívül. Kicsit fura volt, hogy a Predatorok JLA féle-képességgel rendelkeztek. Persze, hogy egyenlő ellenfelek legyenek.
JLA/Witchblade: Witchblade entitásról látszik, hogy más személyt is megszállt.Pl. a borítón is látható Wonder Womant.
Predator/Judge Dredd 1-3.: hát igen, érdekes párosítás volt ez a mini. Mert Dredd bíróról az világos, hogy egy távoli jövőbeli karakter. A Predator ebbe is okozott sok problémát a főszereplőknek.
Star Wars - Boba Fett - A birodalom ellensége 1-4.: eddig nem tudtam, hogy Boba Fett tényleg birodalom ellensége volt. Mert más Star Wars képregényekben fejvadászként bármilyen küldetést végrehajtott, amit Darth Vader parancsolt.
Star Wars: Shadow Stalker: Érdekes egy részes történet. A szereplő nem egészen olyan ismerős lenne. Viszont Darth Vader is szerepelt.
Starship Troopers: Insect Touch 1-3.: tetszett ez a sci-fi képregény is. A füzet végén látom, hogy vannak olyan vázlat leírások. Az egész történetben csupa sok akció és poénos szövegek is voltak.
Most egyelőre ennyi volt, amit elolvastam. Még van más képregény is, amiket még nem olvastam el. Azokról is talán írok hozzászólást.
A Garfield 90/6-os képregény nem lehet letölteni.