Alfórumok > Darkness képregényeiről
Vélemények Darkness képregényeiről
gabo:
Én is örülök, hogy elérhetőek lettek ezek a képegények, nem is tudtam az oldal létezéséről, igaz a képregények nagyrészét már olvastam a képregénytár.net-en, de jó dolog, hogy ismét van egy oldal ahol más is megismerkedhet velük!
Usagi Yojimbo:
Én most a Predator képregényeket olvasom.Nagyon tetszenek, sztem jobbak, mint az Alienek :worship:. A sztori legvégén derült csak ki, miért az a címe, hogy: "Különleges étek".Nekem ez azért tetszett, mert :az ember azt várná, hogy a Predator kinyír mindenkit, míg a végén őt főzi meg a fickó.
keildavid:
Nem is tudtam, hogy ezek között 10 éves honosítások is vannak.
Darkness képregényeiről láttam régen a képregénytár.neten, kb. két éve.
Darkness oldalán pedig látom, hogy vannak sok érdekes képregények.
Az tényleg jó ötlet, hogy itt van egy újabb alfórum.
Genzo:
Hát ha itt 10 éves honosítások is vannak, akkor én még épphogy általános sulis voltam (kb harmadikos) amikor Darkness már űzte a honosítóipart. Minden tiszteletem, és további el nem múló lelkesedést. :worship:
De minden esetre szerintem hasznos, hogy ide kapott egy alfórumot. Biztos tódul oda pár olvasó, mint ahogy én is ennek köszönhetően néztem arra, és az eddigi hsz-eket olvasva nem egyedül mentem. :)
talgaby:
Úgy nézzétek ezeket, hogy ezek közül sok igazi ős-honosítás. Darkness egyike volt a legelsőknek, vannak itt 10 éve honosított dolgok. Szerintem vannak itt, akik még általános iskolába (sem) jártak, amikor ő már ezt az ipart űzte. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése