Alfórumok > Darkness képregényeiről

Vélemények Darkness képregényeiről

<< < (4/13) > >>

Darkness:
kelidavid:
Javítottam, most már elérhető minden, de ha találsz még hiányt jelezd (és köszönöm).

gabo:
Honosítva nem lesz több, pontosabban felkerült mind ami elérhető volt, de szkennek még lesznek.

gabo:
Köszi a Star Wars - Boba Fett - A birodalom ellensége 1-4 részeit! Nagyon tetszett ez a történet, jó volt hogy sehol Luke, Han Solo és a többiek, Vader és Fett küzdelme igazi csemege volt! Köszi szépen még egyszer! Lesznek még honosított Star War képregények?????  :worship:

keildavid:
Van sok olyan képregények, amik nem elérhetők. Némelyeknél azt jelzi, hogy hiba van.
Ezek a címek, amik jelenleg nem elérhetők.(Vagy lehetséges, hogy csak ideglenes hiba lehet. :headscratch:)

Spectre 1.
Predator/Judge Dredd 1-3.
Predator: Különleges étek
Nils Holgerson 23.
Marvel Team-Up 46.
Marvel Mangaverse X-Men, Spider-Man
Luc Orient 9.
JLA/Witchblade
Hajsza az űrben
Batman/Tarzan 1-4.
Batman/Judge Dredd – A legnagyobb rébusz
Area 51 1-4.
Garfield 90/7

Darkness:
Megnéztem,  a teljeset le lehet tölteni. Esetleg próbáld meg újra leszedni hátha, ha úgy sem boldogulsz küldj egy üzenetet és elküldöm mailben (még kb. hét oldal hiányzik)

Cardas:
Heló! Köszi a sok képregényt.  :worship:
Főképpen még régebbről a Hulk v3 1-et!

Mikor letöltöttem a Star Wars 16-ot, hibás fájlként állapította meg, mintha nem végig lenne meg, ugyanis az utolsó oldalon éppen Qui-Gon Jinn a tatuini lakosokkal küzd, és nincs alulra írva az utolsó oldalt, hogy vége, vagy folytatjuk...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése