Alfórumok > Darkness képregényeiről

Vélemények Darkness képregényeiről

(1/13) > >>

roberto83:
köszi a választ :-) annak meg örülök hogy akkor azok a képregény honosítások sem vesztek el, mert így legalább másik oldalon de legalább elérhetőek az olvasó  közönség  számára. :-)

zajrus:
A ComicSquad megszűnt és beleolvadt az AllComics.hu-ba, bár jelenleg felújítási munkálatok zajlanak, de előbb-utóbb csak visszakerülünk a képbe ;)

roberto83:
Szia! köszi szépen :-) tényleg most néztem és már megy is de akkor most már tudom hogy számítani lehet ilyen kisebb  szünetekre. :-)

és elnézésed kérem hogy itt kérdezek rá de hallottam még egy ilyen oldalról : http://comicsquad.gportal.hu/  és azt szeretném kérdezni hogy ez aktív oldal e még vagy hogy egyáltalán ez is honosító oldal volt e vagy mi lett az ott lévő képregényekkel már ha voltak? köszönöm szépen ha válaszolsz rá.  :worship:

talgaby:
Próbáld később. Sajna a szolgáltató hiányosságai miatt az oldal gyakran elérhetetlen, volt, hogy hetekig nem lehetett fellépni, aztán hirtelen megint működött. De attól még ott van.

roberto83:
hát úgy néz ki hogy nem sokáig kellett használnom az oldalt  :( mert már ma azt írta hogy a keresett oldal nem található akkor ezek szerint az ott lévő képregények is elvesztek, kár értük.  :(

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése