Alfórumok > Darkness képregényeiről
Vélemények Darkness képregényeiről
roberto83:
köszi a választ :-) annak meg örülök hogy akkor azok a képregény honosítások sem vesztek el, mert így legalább másik oldalon de legalább elérhetőek az olvasó közönség számára. :-)
zajrus:
A ComicSquad megszűnt és beleolvadt az AllComics.hu-ba, bár jelenleg felújítási munkálatok zajlanak, de előbb-utóbb csak visszakerülünk a képbe ;)
roberto83:
Szia! köszi szépen :-) tényleg most néztem és már megy is de akkor most már tudom hogy számítani lehet ilyen kisebb szünetekre. :-)
és elnézésed kérem hogy itt kérdezek rá de hallottam még egy ilyen oldalról : http://comicsquad.gportal.hu/ és azt szeretném kérdezni hogy ez aktív oldal e még vagy hogy egyáltalán ez is honosító oldal volt e vagy mi lett az ott lévő képregényekkel már ha voltak? köszönöm szépen ha válaszolsz rá. :worship:
talgaby:
Próbáld később. Sajna a szolgáltató hiányosságai miatt az oldal gyakran elérhetetlen, volt, hogy hetekig nem lehetett fellépni, aztán hirtelen megint működött. De attól még ott van.
roberto83:
hát úgy néz ki hogy nem sokáig kellett használnom az oldalt :( mert már ma azt írta hogy a keresett oldal nem található akkor ezek szerint az ott lévő képregények is elvesztek, kár értük. :(
Navigáció
[#] Következő oldal
Teljes verzió megtekintése