HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

2011 újdonságai - Szavazás!

<< < (4/5) > >>

garrido:
Én itt szavazok: a felsoroltakon kívül semmelyiket nem várom.

Egyedül a nyugati partot fogom elolvasni, de csak mert nem lesz jobb.

talgaby:
Még azt sem. :) A döntő részüknek már megvan a helye. Részemről maximum az játszhat, hogy a Harey & Ivy és a Catwoman v1 milyen sorrendben jöjjenek. De ha a tavalyi szavazást nézzük, még ha le is vesszük a doki cuccait, akkor is a második helyezettet, a Batman GN-t még mindig nem tettük ki idén, pedig rég kész van. :)
gabo: Nem, nem lesz. Helyette jövő minden nyavalyás hónapra jut majd egy, hogy a végén garantáltan mindenki a pokolba fogja kívánni az egész világot. ;D

Genzo:
Tényleg komoly lesz a felhozatal jövőre, és ezek csak az újdonságok, mert gondolom emellett folytatódni fognak a már elkezdett sorozatok. Több dolgot várok a felsoroltak közül, mint 7, de rendeztem egy kis lefaragást, hogy férjek bele a keretbe. Tehát pl a Warhammereknél azt hiszem egyet jelöltem be, de mindre nagyon kíváncsi vagyok. De a Harley&Ivy is jól hangzik, a Heroes Reborn 5th week-et pedig nagyon szeretném kint látni, egyesek tudják, hogy miért. :)

Szóval egy szó mint száz, jó kis évnek nézünk elébe. A szavazás amúgy azt dönti el, hogy milyen sorrendben kerüljenek ki a dolgok jövőre, ugye? Vagyis ami a legtöbb szavazatot kapja, azzal kezdünk. Nem arra vonatkozik a szavazás, hogy mi kerüljön ki, és mi nem.

zozi56:
Batman feje elég Adam Westes azon a képen, ahol elkapja Kapit.

Ben Reilly:
Én is szavaztam, a Harley sztori nagyon várós.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése