@SithLord, @Kayamiel:Üdv! Köszi az Alderaan Romjaiból befejező részét HeirToGrievous, Paul, Recsi, Xeraph, Gorgonita!!!
Szívesen.
Nem volt rossz, tetszett. De annál a résznél ahol a Devastator elmenekül a Home One és a kísérő flotta pedig nem veszi fel vele a harcot.. na ezt megmosolyogtam. Simán lenyomott volna ennyi hajó egy csillagrombolót.
Lehet, de nem túl valószínű.
Ugyebár a Devastator vezetése, Bircher határozott parancsai ellenére ("Mindenesetre, vegyék tűz alá a
pajzsgenerátoraikat és az ionhajtóműveiket...") szándékosan célba vetette a hajókat ("Ha sértetlenül akarja ezt a flottát, hát legyen. Viszont
mindig fennáll bizonyos hibaszázalék, hadnagy... ha esetleg túl lelkessé válnának a fiúk az ágyúkkal."), emiatt a Lázadó Flotta a vártnál nagyobb sérüléseket szenvedett el ("Kárjelentés:
eddig kilenc kisebb hajót vesztettünk, két cirkálót komoly sérülések értek, a többinél csak kisebb károkat jelentettek." + "
Sürgős javításokat rendeltem el a hiperhajtóműveken."), ráadásul az érkező erősítéssel is számolniuk kell ("Nemsokára
erősítést küldenek, Mon Mothma."), így:
A) sérült hajókkal nem igen lehet elfoglalni egy 38 ezer fős csillagrombolót
B) egy ekkora hajó elfoglalása ráadásul nem kevés időbe telik
C) ha el is foglalják, addigra az erősítés is bőven megérkezik
D) sérült hajók nem tudják felvenni a versenyt egy ki tudja hány csillagrombolóból álló erősítéssel szemben
E) a sérült hajóik nagy része sem nevezhető éppen "naprakésznek" ("Nem gondoltam volna, hogy
ennyire elavult hajókat használnak.")