0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Na, "csak" 2 év, és készen is lesz.
Köszönöm szépen az egész Hagyatékot! Hihetetlen, hogy elkészült egy ennyire hosszú sorozat.
A Jedi históriákat talán jövőre folytatjuk. Igazából Xeraphnak herótja lett a sok piros bubi kezdőbetűtől. Komolyra fordítva: Már el is készült valamennyi a fordításból.
Mármint digitálisan jelent meg, nem nyomtatásban.Talán még a kepregeny.neten? Ha kell írj, elküldöm.
A Jedi históriákat talán jövőre folytatjuk. Igazából Xeraphnak herótja lett a sok piros bubi kezdőbetűtől. Komolyra fordítva: Már el is készült valamennyi a fordításból. Aztán ha a Sith háborúnak vége, megnézem a Redemptiont, mert az már egyszer megjelent magyarul, és így remélem nem kell újra lefordítani, max hozzáigazítani a már megjelent előzményekhez.Idén egyik este azért még nézzetek fel az oldalra, hátha mást is szállít a puttonyban Luke bátyátok Yodán kívül!
Sziasztok!Tegnap este tv kapcsolgatás közben beleakadtam a Solo filmbe. Nem vagyok nagy SW fan, inkább Emilia Clarke miatt maradtam és néztem végig. Bár szőkén jobban bejönSzeretném megkérdezni, hogy ez a film időrendben hová tehető? Mert a végén Darth Maul kissé megkavart. Illetve az Emilia által játszott karakternek mi lesz/lett a sorsa?
Köszi a válaszokat.Alig várom Lehet, hogy rosszul tudom, de az 1998-as The Redemption nem ebbe a szériába tartozik még?Köszi
Igen, azok. A sorozatból már csak egy történet van hátra, A Sith Háború, ami majd valamikor, ha Recsi is úgy akarja, jönni fog.
Sziasztok!Köszönöm szépen a Hagyatékot, régóta vártam rá. Ki is végeztem
Ha már a Yuuzhan Vongok így bejöttek, az Invázió sorozatot fogjátok folytatni?
Valamint szeretnék még érdeklődni, hogy a Jedi Históriák eddig felkerült kötetei már befejezettek? Így hogy nem füzetenként vannak, hanem gyűjtői kötetben, kicsit nehéz kiigazodni rajtuk
Ezt a droidot keresed?
Hmm.Nagy a kísértés...