Szerző Téma: Star Wars  (Megtekintve 405019 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Elérhető Kayamiel

 • This is the way
 • Batman
 • ***
 • Hozzászólások: 347
 • Karma: +8/-0
 • Nem: Férfi
Re:Star Wars
« Válasz #4491 Dátum: 2020. Május 01., 12:39:16 »
Köszönöm a Sötét Idők második kötetét  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

Nem elérhető Farek

 • Bosszúangyal alapítótag
 • HálóZsák tag
 • HZs-megszállott
 • *
 • Hozzászólások: 9129
 • Karma: +53/-4
Re:Star Wars
« Válasz #4490 Dátum: 2020. Április 30., 14:24:08 »
Ha megnézed, az Ébredő erőben semmi olyan nem maradt nyitva, amit jogosan ne várhattunk volna el, hogy később megmagyarázzák a folytatásokban - és lehet hogy ezért elküldenek engem páran a fenébe, de anno a Birodalomról is csak azt tudtuk, hogy gonosz és galaktikus, innentől nekem nem volt annyira szentségtörés, hogy nem rágták rögtön a film elején a számba, hogy mi az az Első Rend.
Azért nem hasonlítanám össze ezt a kettőt, mert akkor a Birodalomnak nem volt előzménye és nem is kellett róla többet tudni. Úgy kezdődött, mint egy népmese, (mint ahogy az is volt, csak az űrben) arról meg mindenki tudta, hogy egy ilyen felütés mit takar.
Viszont az eredeti trilógia végére a birodalmat megdöntötték és eljött a béke időszaka. Ehhez képest az új filmek bedobnak egy nem annyira sokkal későbbi, de teljesen más alaphelyzetet, mindenféle átvezető magyarázat nélkül, az előzőekhez képest teljesen érthetetlenül.
És igen, én filmet akartam nézni, nem elő-, utó- és egyéb regény- és képregényfolyamokat olvasgatni. És egy rövid, de velős átfogó pont belefért volna a bevezető szövegbe.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Aldarion

 • Kilencedik osztag, Hídégetők
 • HálóZsák tag
 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 3201
 • Karma: +37/-0
 • Nem: Férfi
Re:Star Wars
« Válasz #4489 Dátum: 2020. Április 30., 12:50:49 »
Nem azért, de a mostani filmek már eleve így íródnak.
Ki volt Rey apja? Olvasd el a TROS regényváltozatát! Palpatine egy bukott, Erőérzékenység nélkül "született" klónja.
Hogy van életben Palpatine? Olvasd el a TROS regényváltozatát! Miközben lezuhant az aknába, a tudatát egy klóntestbe tette át.
Miért és hogy lett gonosz Kylo. Olvasd el a Rise Of Kylo Rent!
Honnan jött az Első Rend és kik ők? Olvasd el a Vérvonalat és az Utóhatás trilógiát!
Stb.
Erre létezik egy nagyon jó mém:

Én csak azt mondtam, hogy megértem az elképzelést, hogy miért gondolták egyszerűbbnek újraírni az idővonalat az új filmek előtt. Az hogy ilyen irányba megy el a dolog, azt akkor még nem lehett tudni. Ha megnézed, az Ébredő erőben semmi olyan nem maradt nyitva, amit jogosan ne várhattunk volna el, hogy később megmagyarázzák a folytatásokban - és lehet hogy ezért elküldenek engem páran a fenébe, de anno a Birodalomról is csak azt tudtuk, hogy gonosz és galaktikus, innentől nekem nem volt annyira szentségtörés, hogy nem rágták rögtön a film elején a számba, hogy mi az az Első Rend. De amúgy igen, Farekkal is ezt beszéltük, hogy elég gáz, hogy így szétollózták a filmet és a kérdések zömére csak a könyvben adnak választ. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy igaz-e, hogy ezt állítólag a Disney csinálta meg utólag Abrams tudta nélkül - gondolom azt olvastátok, mikor Abrams produkciós cégétől kiszivárgotaták, hogy a moziba küldött verzió nem teljesen az volt, amit Abrams bedobozolt...

Ez a mém nekem új, de zseniális...
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető Goten56

 • Pókember
 • ****
 • Hozzászólások: 442
 • Karma: +2/-1
Re:Star Wars
« Válasz #4488 Dátum: 2020. Április 30., 09:15:40 »
Köszi, várom! :)

Nem elérhető HeirToGrievous

 • Spock
 • ****
 • Hozzászólások: 526
 • Karma: +11/-0
 • Nem: Férfi
Re:Star Wars
« Válasz #4487 Dátum: 2020. Április 29., 20:32:16 »
A Darth Vadernek öltözött gonoszt hol olvastad? Szerintem határozottan jó sztori lett volna belőle. Szerencse, hogy a hamis Thrawnt utána megengedte. Chewbacca halála is rendben volt. Előre félek, hogy az alternatív kánonban hogyan fog meghalni.

Hétvégére lefordítom, és majd beírom ide pár egyéb érdekességgel együtt a Sötét Birodalom képregényről.
"Ezek kemény ellenfelek. Veszélyesek. Könyörtelenek és agresszívek. Grievous Tábornok viszont... Grievous egy szörnyeteg."
"Talán mindvégig erről szólt a látomásom. Hogy a végén egyedül maradok.. Miközben az eget járom.."

Nem elérhető Goten56

 • Pókember
 • ****
 • Hozzászólások: 442
 • Karma: +2/-1
Re:Star Wars
« Válasz #4486 Dátum: 2020. Április 29., 00:37:22 »
A Darth Vadernek öltözött gonoszt hol olvastad? Szerintem határozottan jó sztori lett volna belőle. Szerencse, hogy a hamis Thrawnt utána megengedte. Chewbacca halála is rendben volt. Előre félek, hogy az alternatív kánonban hogyan fog meghalni.

Nem elérhető HeirToGrievous

 • Spock
 • ****
 • Hozzászólások: 526
 • Karma: +11/-0
 • Nem: Férfi
Re:Star Wars
« Válasz #4485 Dátum: 2020. Április 28., 14:30:21 »
Bocs a hosszúra nyúlt agymenésért, de már egy ideje érlelődött bennem ez a gondolatmenet és a korábbi hozzászólás nyomán kíváncsi lettem ki mit gondol erről?

A probléma itt nem azzal volt, hogy a "Jediknek nincs is családja" felfogás szembement az előzmény trilógiában lefektetett dolgokkal, hanem azzal, hogy Lucas sokszor gondolta meg magát menet közben. Szerintem, ha lenne rá lehetősége, mind a mai napig változtatgatna a filmeken, mert mindig találna valamit, ami piszkálná a csőrét.
Ráadásul a Jedi családok régen azért is történhettek meg, mert annak idején Lucas jóváhagyta őket, ugyanis a régi íróknak Lucashoz kellett fordulniuk, ha valamit meg akartak írni, és ha valamilyen változtatást nem hagyott jóvá (lásd "Sötét Birodalom", amiben eredetileg egy Darth Vadernek öltözött gonosz tett volna keresztbe Luke-éknak), akkor azt nem írhatták meg.

És ha jól emlékszem, az "Életre-Halálra" című könyvben írnak egy titkos Jedi szektáról, ami a Jedi tanításokkal ellentétben engedte, hogy a Jediknek családja legyen, szóval ezt az "egy Jedinek nem lehet családja, de az EU később játszódó történetei szerint mégis volt" ellentmondást annak idején így orvosolták.

Ezt hagyta tovább haladni a Splinter of the Mind's Eye-ben, ahol Solo már nem is szerepelt.
Harrison Fordnak még nem volt aláírt szerződése a következő filmre. Állítólag.

 Hát akkor huzamos ideig nem volt szerződése, mert egy könyv azért terveződik, íródik, "kiadatódik", egy darabig.

"A STAR WARS, 65000 szavas regényváltozatának megírására 3-6 hetet kapott, ami nagyjából 3000 gépelt szót jelentett naponta.
"Gyors író vagyok - mondjai Foster - ami nemcsak a kiadó vagy a stúdió szempontjából fontos, hanem a befektetett idő és az alatt megfogalmazott szavak szempontjából is. Elég jó vagyok benne."
...
Az elképzelés az volt, ha a STAR WARS netán elhasal vagy megbukik, viszont mégis hoz legalább annyit, amiből összehozhat egy másik filmet, akkor valami olyasmit szeretett volna, amit már létező kellékekkel, díszletekkel és jelmezekkel olcsón le tud forgatni. Ezért is játszódik a történet egy ködbe burkolózott bolygón - mert ezzel sokat lehetett spórolni a háttereken. Ugyanez vonatkozik a földalatti jelenetekre is. De ezeket leszámítva azt mondta: "Tégy, amit akarsz."
És Foster azt tette, s így megalkotott egy történetet, melyben Luke és Leia kényszerleszállást hajt végre egy rejtélyes bolygón, amin ősi Erőkristályok találhatóak. Ám mivel Harrison Ford még nem írt alá a folytatásra, Foster Hant és Csubakkát is kihagyta a történetből, a vuki helyett pedig megalkotta a yuzzem nevű szőrös lényeket.
...
Lucas végül jóváhagyta Foster végső kéziratát, és csak egy nagyobb változtatást kért. "A teljes első fejezet egy viszonylag összetett űrcsatáról szólt volna, ami nem sokkal azelőtt játszódik, hogy Luke és Leia a Mimbanra kényszerülnek." emlékszik vissza Foster. "Megkért, hogy vegyem ki, mert azt már túl drága lett volna leforgatni."
/részletek a STAR WARS Insider 156: Authors Of The Expanded Universe - Alan Dean Fosterból/

Az igazi oka az EU eltörlésének (aminek jövőhét szombaton lesz a hatodik évfordulója) az volt, amit Leeland Chee az EU felügyelője ( és a Skywalker Story Group tagja) elárulta, hogy Csubakka meghalt a Yuzhann Vong elleni háborúban és emiatt nem lehetett volna Csubakka figurát eladni. Tehát gazdasági tényezők játszották a fő szerepet, aminek az volt a lényege, hogy visszafizessék azt a 4 milliárd dollárt, amit a Disney beléjük fektetett.

Meg nem akarta, hogy Csubakka halála egy könyvben legyen megmagyarázva, és hogy az emberek arra legyenek kényszerítve, hogy könyveket meg képregényeket kelljen olvasniuk, hogy képben legyenek a filmmel.
Ami ha belegondolunk elég ironikus kijelentés.

Olvad újra a Sötét Birodalom II-est, ott Luke mondja ki, hogy a törzs tagjai a jedik leszármazottjai voltak.

Az ő őseik valóban Jedik voltak... akik 3996 évvel a IV. rész előtt, a Nagy Sith Háború idején kerültek a bolygóra egy kataklizmát követően, ám az ysannák maguk sosem voltak Jedik, csak a származásuk miatt voltak rendkívül Erőérzékenyek, ráadásul bujkáltak, egy sokan arról sem tudtak, hogy a bolygón vannak.

Viszont ha már Csuvi halálát felhoztad, ez egy jó példa amellett amit leírtam: Egy volt kollégám imádta a karaktert, de mint kiderült, neki csak a filmek léteznek, egyetlen regényt vagy képregényt sem olvasott el, mert idézem "ami számít, az úgyis a vászonra kerül" - ezen most nem kell felakadni, vannak ilyen casual rajongók is -, na most ha kijön egy olyan 7. rész, amiben nincs ott Csuvi, és annyi a magyarázat, hogy feldobta a talpát egy idegen invázió során, de olvasd el a vonatkozó anyagokat, az sem szült volna kisebb balhékat a volt kollégámhoz hasonló nézők között.

Nem azért, de a mostani filmek már eleve így íródnak.
Ki volt Rey apja? Olvasd el a TROS regényváltozatát! Palpatine egy bukott, Erőérzékenység nélkül "született" klónja.
Hogy van életben Palpatine? Olvasd el a TROS regényváltozatát! Miközben lezuhant az aknába, a tudatát egy klóntestbe tette át.
Miért és hogy lett gonosz Kylo. Olvasd el a Rise Of Kylo Rent!
Honnan jött az Első Rend és kik ők? Olvasd el a Vérvonalat és az Utóhatás trilógiát!
Stb.
Erre létezik egy nagyon jó mém:


Szerintem egyik megoldás sem volt jó. Én kezdettől fogva azon az állásponton vagyok, hogy valami olyat kellett volna meglépni, amit most a High Republic érával akarnak. Egy új korszak, tiszta lappal, ahol nem a megszokott közegben randalíroznak, hanem többé-kevésbé azt csinálnak amit akarnak.
Fogalmam sincs, hogy lehet csodát várni egy olyan több műből álló sorozattól, ahol külön fel kell jegyezni azt, hogy "meglepetés", "valódi befejezés", "érzelmek", "szerethető karakterek (ezt komolyan külön fel kell írni, máskülönben nem olyanokat írnak? Mi a csosz?!)", "droidok", "űr- és fénykard csaták" valamint olyasmik olvashatók, hogy "diverzitás (2x)", "reprezentáció (különböző szexuális és egyéb beállítottságok, rasszok stb-k)".


Szerintem az Ahch-To-n lévő 3 perc. Ami bizonyos szempontból telibehugyozza Az utolsó Jedik szemléletét, de jó volt látni Luke-ot és Leiát fiatalon. A többi részhez már kell a kanapé...

Ja. Jó volt látni, ahogy Rey után Leia is padlóra küldi Luke-ot egy párbajban.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Április 28., 20:21:38 írta HeirToGrievous »
"Ezek kemény ellenfelek. Veszélyesek. Könyörtelenek és agresszívek. Grievous Tábornok viszont... Grievous egy szörnyeteg."
"Talán mindvégig erről szólt a látomásom. Hogy a végén egyedül maradok.. Miközben az eget járom.."

Nem elérhető SithLord

 • Star Wars Őrült
 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 1688
 • Karma: +9/-0
 • Nem: Férfi
Re:Star Wars
« Válasz #4484 Dátum: 2020. Április 28., 07:16:37 »
Üdv! Köszi a Birodalom 17. részét Recsi, Xeraph, Paul, Gorgonita és egy picit Galen!!! :worship:
Fantasztikusan jók ezek a részek! Nagyon tetszenek! Már kíváncsian várom, hogy mi lesz a folytatásban!! :pogo:

Nem elérhető Galen

 • HálóZsák tag
 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 2271
 • Karma: +9/-0
Re:Star Wars
« Válasz #4483 Dátum: 2020. Április 27., 12:35:31 »
Ezt érdemes elolvasni azoknak, akik szerint minden előre eltervezett és faszául megy az SW-vel.
https://ziro.hu/filmek/antologiafilmek/dave-filoni-segitsegevel-valtoztattak-maulon-a-soloban/

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Goten56

 • Pókember
 • ****
 • Hozzászólások: 442
 • Karma: +2/-1
Re:Star Wars
« Válasz #4482 Dátum: 2020. Április 26., 14:15:37 »
Köszönöm az új képregényt!  :worship:

A Disney megcsinálta, hogy ennél többet ne is várjunk a Star Wars címen megjelenő filmektől. Azért érdemes volt megvenni a jogokat, hogy aztán szépen lassan tönkretegyék az egészet. A filmek bevételeit elnézve látványos, hogy egyre kevesebb embert érdekel az egész.

Elérhető Kayamiel

 • This is the way
 • Batman
 • ***
 • Hozzászólások: 347
 • Karma: +8/-0
 • Nem: Férfi
Re:Star Wars
« Válasz #4481 Dátum: 2020. Április 26., 12:32:04 »
Köszönöm a SW - Birodalom 17. részét  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

Nem elérhető Recsi

 • Fejvadász
 • HálóZsák tag
 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 2809
 • Karma: +28/-0
 • Nem: Férfi
  • Hálózsák
Re:Star Wars
« Válasz #4480 Dátum: 2020. Április 22., 12:57:03 »
Az utolsó részt végigizgultuk a gyerekekkel, aztán itthon is megnéztük, és végig éveztük. Nekem ennyi elég :)
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető Goten56

 • Pókember
 • ****
 • Hozzászólások: 442
 • Karma: +2/-1
Re:Star Wars
« Válasz #4479 Dátum: 2020. Április 21., 13:04:33 »
Szerintem kihozták a helyzetből, amit lehetett. A TLJ után elég kemény munka lehetett összehozni egy értékelhető filmet. A végeredmény pedig eléri a Solo szintjét.

Nem elérhető Galen

 • HálóZsák tag
 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 2271
 • Karma: +9/-0
Re:Star Wars
« Válasz #4478 Dátum: 2020. Április 20., 21:42:49 »
Ahhoz hogy komolyan véleményezzem, újra kellene néznem.
Én miattad nem járok gyónni, szóval ne csináld.

Mit tettem, hogy miattam nem jász gyónni?  :badteeth:
Az újbóli megtekintését ennek a minden szempontból kifogástalan filmnek csak fizikális sérülések árán lehetne véghezvinned. Talán még az életedbe is kerülne. Ne csináld.  :badteeth: :badteeth:

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Gorgonita

 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 1544
 • Karma: +10/-4
 • Nem: Férfi
Re:Star Wars
« Válasz #4477 Dátum: 2020. Április 20., 18:25:32 »
Ahhoz hogy komolyan véleményezzem, újra kellene néznem.
Én miattad nem járok gyónni, szóval ne csináld.

Mit tettem, hogy miattam nem jász gyónni?  :badteeth:

Nem elérhető Pierre de La Croix

 • Garfield
 • **
 • Hozzászólások: 60
 • Karma: +0/-0
Re:Star Wars
« Válasz #4476 Dátum: 2020. Április 20., 18:19:37 »
Megtekintettem a Skywalker korát. Ki akar róla beszélni? Van kanapém is hozzá. :badteeth:
Tehát már kijött a pornóváltozat??? Jeeeee... :D  :badteeth: (biztos jobb lesz mint a Disney-filmek)..Én már rég elengedtem az új trilogiát lélekben, pedig nagy reményekkel néztem eléje. Nem hittem volna, hogy visszasírom a 120. galaxispusztító eszközt, és hogy egy főbb karaktert maximum úgy lehet megölni, ha rádobnak egy Holdat.)

Nem elérhető Feast4

 • Venom
 • ***
 • Hozzászólások: 361
 • Karma: +3/-0
Re:Star Wars
« Válasz #4475 Dátum: 2020. Április 20., 18:06:33 »
A baj igazából szerintem az, hogy soha nem volt egységes koncepció. Az OT nem trilógiának készült, Lucas azért nem ölte meg Vadert mert bízott a népszerűségében és abban, hogy lesz még egy film, de már azt a filmet is befolyásolták külső tényezők. Alec Guinness, például kivergődte hogy megöljék az első filmben, mert nem tetszett neki a szerep.

Eredetileg Luke Leia, vonalat akartak behozni, de Ford sokkal népszerűbb lett, mint Mark Hamil, így hozták össze Han Soloval. Amikor elkezdték a Jedi visszatért Fordnak még nem volt szerződése. Egy csomó jelenetet úgy forgattak le, hogy nem tudták, hogy most a Han Solo féle változat, vagy a Han Solo nélküli film fut. Egyébként, mondhatja itt Lucas, hogy a Vader apát jelent és ezzel már először is a Luke és Vader közt lévő kapcsolatra utalt, de ezt se hiszem el. Ez ugyanolyan erőltetett, mint az,  hogy Luke és Leia ikrek.
Annyi, hogy az előzmény trilógia sok lyukat betömött, de ez az iker dolog légből kapott, mint az, hogy Rey a császár unokája.

Az új trilógia első része egyértelműen arról szól, hogy semmi kockázatot ne vállaljunk, forgassuk le az első Star Wars filmet új vonalon. Ja igen és Ford akarta, hogy Han meghaljon. Nélküle meg ugye nem is merték volna folytatni.

Johnson ezzel szakítani akart, de szerintem Han halála után, nem volt egy nagy ötlet hogy Luke egy megtört bujdosó. vén szar lett, aki kb. értelmetlenül halt meg.  Snoke igazából vörös hering volt, másrészt Johnson nem akarta, hogy a Jedi Visszatér is megismétlődjön.  Erre hirtelen ott tartottunk, hogy az új filmre egy gonosz maradt Kylo. Ennek tetejébe Carrie Fisher is meghalt. A harmadik rész forgatókönye mehetett a kukába.

Megoldás? Palpi él! És mehetett a Jedi visszatér mégis.

Amúgy ha megnézitek, brutálisan lehet vonni a párhuzamot ki kinek a szerepkörét sorsát vitte az Ot-ből az új trilógiában.

Rey lett Luke, Poe lett Han, Han lett Obi Van, Hax volt Tarkin, Phasma volt Boba Fett, Luke lett Yoda, aztán Leia lett Yoda, Kylo volt Vader, Snoke volt Palpatin. Aztán Palpatin gyorsan megjelent újra, ne maradjunk fő boss nélkül és mindenkit bcsicskitott. Egyedül Finn karaktere volt benne az ami nem valaki újragondolása volt, de szerintem ő is volt a legfeleslegesebb a főszereplők közül.

Mielőtt amúgy bárki azt mondaná nem fikázom az új trilógiát. Szórakoztató és nagyon látványos, csak szerintem folytatás szinten sokkal több lehetett volna benne, ezt mutatja pl. a Hagyaték képregény, maga az EU. Még ha a nem számolt külső körülményeket is vesszük, így pl. Carrie Fisher halálát akkor is szerintem egy ilyen fél remake, utána egy megrogyott új ötlet, aztán meg egy ész nélküli fanszerviz készült csak.

Nem elérhető Galen

 • HálóZsák tag
 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 2271
 • Karma: +9/-0
Re:Star Wars
« Válasz #4474 Dátum: 2020. Április 20., 17:49:33 »
Ahhoz hogy komolyan véleményezzem, újra kellene néznem.
Én miattad nem járok gyónni, szóval ne csináld.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető elwood

 • HálóZsák tag
 • Magneto
 • *
 • Hozzászólások: 971
 • Karma: +9/-0
  • http://www.comixart.hu
Re:Star Wars
« Válasz #4473 Dátum: 2020. Április 20., 16:19:22 »
 
Már nyilvánosságra hozták a Jar Jar Abrams előtt megbízott rendező Colin Treverrow forgatókönyvét, ami a Johnson elképzelést vitte volna tovább, de mégis egy Jedi visszatér remake-t akartak Kennedy-ék.  Gorgonita megosztotta januárban az erről szóló cikket a beszélgetésben.
Nem tudom, mi igaz belőle, de ezt tutira jobban élveztem volna... :-\
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Gorgonita

 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 1544
 • Karma: +10/-4
 • Nem: Férfi
Re:Star Wars
« Válasz #4472 Dátum: 2020. Április 20., 16:13:54 »
Abrams meg -állítólag- két részes filmet szeretett volna. Ezt nem engedték neki. Akkor meg 3 órás filmet szeretett volna, de azt sem engedték neki, és addig vagdosták amíg 2 órás nem lett. Egyes elemzők addig is elmennek, hogy a Disney megharagudott Abrams-re, amiért az leszerződött a Warnerhez DC film(ek?)et gyártani, és azért nyesték meg a mozit, hogy romboljanak a rendező renoméján. Ezt én nem tartom valószínűnek, mert így a maguk bevételét is rontották volna, de végül is minden lehetséges.

Ahhoz hogy komolyan véleményezzem, újra kellene néznem.

Nem elérhető Aldarion

 • Kilencedik osztag, Hídégetők
 • HálóZsák tag
 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 3201
 • Karma: +37/-0
 • Nem: Férfi
Re:Star Wars
« Válasz #4471 Dátum: 2020. Április 20., 15:55:11 »
Én valahol azt olvastam, hogy az eredeti terv az lett volna, hogy jobban bemutatták volna Leiát, mint jedit és nagyobb hangsúlyt kapott volna, hogy ő vette át Rey képzését.
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető tomcsi80

 • Asterix
 • **
 • Hozzászólások: 164
 • Karma: +4/-3
 • Nem: Férfi
Re:Star Wars
« Válasz #4470 Dátum: 2020. Április 20., 15:20:09 »
Van esetleg valami bennfentes infótok arról, hova futott volna ki ez az egész katyvasz, ha nem hal meg Carrie Fisher, és mondjuk tényleg követik a Rain Johnson féle irányt?

Már nyilvánosságra hozták a Jar Jar Abrams előtt megbízott rendező Colin Treverrow forgatókönyvét, ami a Johnson elképzelést vitte volna tovább, de mégis egy Jedi visszatér remake-t akartak Kennedy-ék.  Gorgonita megosztotta januárban az erről szóló cikket a beszélgetésben.

Nem elérhető elwood

 • HálóZsák tag
 • Magneto
 • *
 • Hozzászólások: 971
 • Karma: +9/-0
  • http://www.comixart.hu
Re:Star Wars
« Válasz #4469 Dátum: 2020. Április 20., 14:58:27 »
Van esetleg valami bennfentes infótok arról, hova futott volna ki ez az egész katyvasz, ha nem hal meg Carrie Fisher, és mondjuk tényleg követik a Rain Johnson féle irányt?
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Galen

 • HálóZsák tag
 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 2271
 • Karma: +9/-0
Re:Star Wars
« Válasz #4468 Dátum: 2020. Április 20., 10:12:54 »
Szerintem az Ahch-To-n lévő 3 perc. Ami bizonyos szempontból telibehugyozza Az utolsó Jedik szemléletét, de jó volt látni Luke-ot és Leiát fiatalon. A többi részhez már kell a kanapé...

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Farek

 • Bosszúangyal alapítótag
 • HálóZsák tag
 • HZs-megszállott
 • *
 • Hozzászólások: 9129
 • Karma: +53/-4
Re:Star Wars
« Válasz #4467 Dátum: 2020. Április 20., 10:00:56 »
Galen, kemény vagy, mint a Vidia.  :)
Szerintem a vége volt a legjobb.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Galen

 • HálóZsák tag
 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 2271
 • Karma: +9/-0
Re:Star Wars
« Válasz #4466 Dátum: 2020. Április 20., 08:30:12 »
Megtekintettem a Skywalker korát. Ki akar róla beszélni? Van kanapém is hozzá. :badteeth:

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető SithLord

 • Star Wars Őrült
 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 1688
 • Karma: +9/-0
 • Nem: Férfi
Re:Star Wars
« Válasz #4465 Dátum: 2020. Április 20., 07:44:35 »
Üdv! Köszi a Birodalom 16. részét Recsi, Xeraph, Paul & Gorgonita és egy picit Galen!!! :worship:
Tetszett az új történet! Főleg, hogy élesben lehetett látni a hierarchia egyes elemeit a Birodalmon belül.
Kíváncsian várom a folytatást!!!

Elérhető Kayamiel

 • This is the way
 • Batman
 • ***
 • Hozzászólások: 347
 • Karma: +8/-0
 • Nem: Férfi
Re:Star Wars
« Válasz #4464 Dátum: 2020. Április 19., 17:32:42 »
Köszönöm A Birodalom 16. részét  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

Nem elérhető Goten56

 • Pókember
 • ****
 • Hozzászólások: 442
 • Karma: +2/-1
Re:Star Wars
« Válasz #4463 Dátum: 2020. Április 19., 17:31:07 »
@Aldarion: arra próbáltam rámutatni, hogy a korábbi jedik gyermekei nem jelentenek ellentmondást, mert az előzménytrilógia után is jelentek meg olyan történetek, amikben a Rend tagjai gyermeket vállaltak.

Nem elérhető Gorgonita

 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 1544
 • Karma: +10/-4
 • Nem: Férfi
Re:Star Wars
« Válasz #4462 Dátum: 2020. Április 19., 14:42:06 »
Aldarion: Lucas ezt anno elmagyarázta egy nyilatkozatában, hogy az egyensúlyt nem úgy kell elképzelni, mint egy patikamérleget, hanem mint egy tó tükrét, ami nyugalomban (egyensúlyban) van, amíg bele nem dobnak egy követ (Palpi ténykedése). Tehát nem az egyensúly nyugati (5 deci jedi ide, 5 deci sith oda), hanem keleti megközelítését kell alkalmazni.