Úgyhogy szerintem ne Lucas szavaival példálózzunk, mert - és ez lehet, hogy most csúnyán fog hangzani - az én szememben pár év alatt teljesen eljátszotta a szavahihetőségét az öreg.
Ezért mondtam, hogy ebben a kérdésben konzisztens volt, ami lássuk '92-től '12-ig nem kis teljesítmény az ő esetében
Főleg, hogy az SW-ből nála egy EP V forgatás alatt lett 12 részes wookies és droidos spin-off filmes eposz majd egy válással, depivel és EP VI forgatással később soha többet SW lett belőle
Amúgy ennél meredekebb dolgokat is mondott, amiknek még a saját írásai is ellentmondanak XD De ettől függetlenül vannak dolgok, amik megmaradnak változatlan formában, vagy ragaszkodik... az EU ekézés pont ilyen volt
Szóval az új filmek azért jobbak a Legendsnél, mert Lucas megnézte őket?
Ööö oké, hogy az én közlendőmet nem értelmezed, de hogy már a sajátodat sem az már rekord
Olvasd vissza a kommentedet...
Na meg azt se felejtsük el, hogy a korábban kiadott filmeket, képregényeket és miegymást nem tekintette valódi, kanonikus SW-nek, de van egy olyan gyanúm, hogy a jogdíjként kapott összeget nagyon is valódi pénzként fogadta el...
Jajj már a végén még rosszul érzi magát, hogy kiárusította az agyszüleményét... ja, hogy ezzel vádolta később a Disney-t? Hupsz...
Meg ott mindent kánonnak tekintettek még a nem kánon tartalmaknak is volt egy N-kánon szintjük :'D
A Thrawn adaptáció azért jobban tetszett, még a csipetnyi Rebelses árukapcsolással is.
Szerintem egy egységes kánon esetén főleg, mikor egészen nagy hatással lesznek Thrawn életére a sorozatban történtek bőven belefér egy ilyen előrevetítés
Amúgy ajánlom az OT legújabb manga(?)-adaptációját 40 füzetes és amellett, hogy királyul megrajzolták a megfelelő helyeken beszúrtak visszaemlékezéseket a prequelsből
De mondjuk, ami nagyon bejött az a Lost Stars manga-adaptja, bár nem csak nekem elvégre a Leia, Princess of Alderaant is bekérték, meg úton van a Lords of the Sith meg a Heir to the Jedi adaptációja is