HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (198/975) > >>

tomi99:
Pár észrevétel az új kánonról. Chuck Wendig már a köszönetnyílvánításban elvette a kedvemet. Magát Solóként azonosította, és mint Solo a legénysége nélkül, ő sem érne sokat azok nélkül akik segítették. Hát nem tudom mennyire volt jó ötlet olyan kezébe adni ezt a történetet, aki még a legalapabb szereplő jellemével sincs tisztában.
A szoros kontinuitásról szólva. A kánon regény a hercegnő, a kalandor... -ban már az első pár oldalon ellentmond a filmeknek és rajzfilmsorozatoknak. Ellentmondás a Zsivány egyessel: a könyvben egy titkosított holoüzenetet fognak el, míg a filmben egy mon calamari hajóról adathordozón viszik át a terveket. A rebels sorozat: a rebelsben az organa család közelről ismeri a két droidot, r2-ékat, a könyvben meg mintha először találkozna r2-val. Valamint az az első nagy győzelem: a könyvben így derül fény a Halálcsillag létezésére, a filmben (zsivány) a csatát már a tervekért vívják.

Goten56:
Te mit szívsz?  ;D :D :lol: :hehe:
Én is kérek!!

Persze hogy sikitófrászt kapott, miután semmibe vették a történeteit.

Eddigi hozzászólásaid alapján szerintem egy betűt sem olvastál az EU-ból, így kicsit furcsa, hogy egy trilógia mellőzése akkora bűn a szemedben :D Egyszerűen túl sok elmaradásom van még régebbi dolgokkal, amik jobban érdekelnek. Meg hát az amit eddig tudok a történetéből, elég elriasztó, főleg ami Jar-Jarral történik benne.

zajrus:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Augusztus 04., 20:59:04 ---Örülök, hogy tetszenek. :) Igazából a 2000-es évekre gondoltam, főként a Republic Commando játék és könyvsorozat, a Köztársaság sorozat, a Cestus csapda, az Apáik árnyékában, a Hagyaték és a Gyötrődés miatt. A TCW is egész jó sorozat, érdekes alternatív bemutatása a háborúnak. Maradj aminél akarsz, de így kimaradsz egy rakás jó történetből. Kíváncsi vagyok, hogy mikor kezdik el ezeket a sorozatokat.

Az a különbség, hogy Snoke múltjának a kidolgozása elég valószínűtlen a későbbiekben.

--- Idézet vége ---

Igen ezt már tisztáztuk, hogy örülsz :D Többször is :D Még háromszor? plzzzzzz :D

Szép felsorolás... ne aggódj Karen Traviss is sikítófrászt kapott a TCW-től :D

Eddig egyedül te jelezted, hogy nem vagy hajlandó xy kánontartlamakat fogyasztani zyx okokból kifolyólag :D

Miért is? 0.o

Goten56:
Örülök, hogy tetszenek. :) Igazából a 2000-es évekre gondoltam, főként a Republic Commando játék és könyvsorozat, a Köztársaság sorozat, a Cestus csapda, az Apáik árnyékában, a Hagyaték és a Gyötrődés miatt. A TCW is egész jó sorozat, érdekes alternatív bemutatása a háborúnak. Maradj aminél akarsz, de így kimaradsz egy rakás jó történetből. Kíváncsi vagyok, hogy mikor kezdik el ezeket a sorozatokat.

Az a különbség, hogy Snoke múltjának a kidolgozása elég valószínűtlen a későbbiekben.

zajrus:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2018. Augusztus 04., 15:33:23 ---A Vérvonal elolvasása tervben van. Az Utóhatásra viszont nehéz lenne rávenni magam. Ezek megválaszolnak pár felmerülő kérdést a rengetegből. De például Snoke a levegőben lóg, nincs múltja. A pénz így is ömlik, szóval nincs sok esély arra, hogy a közeljövőben visszatér az aranykor. :(

--- Idézet vége ---

Ezek a definíciók haláliak :D Tehát az aranykor az a korszak, ami feltehetőleg 1991-től tartott lássuk csak ~2016-ig nagyjából (The Old Republic révén tovább is) Amikor a békés könyv/képregény kiadászatot csak a csúnya és rút Lucas bácsi zavarta meg előbb a prequelsel totál leszarva az addig megírt könyveket... majd a The Clone Wars-al... szintén totál leszarva az addig megírt könyveket :D Értem... hát én akkor maradok a platina? kornál... amiben most először nem szarják le a könyveket/képregényeket és emellett csinálnak új filmeket, sorozatokat ráadásnak nem csak animációsokat, hanem élőszereplősöket is... ráadásnak utóbbi pont két évvel rajtol az említett Jakkui csata után, a legújabb animációs meg a Bloodline és az EP VII között most ősszel :D

De legalább az Uralkodóról mindent azonnal tudtunk :D Ja, hogy 6 év alatt egy fél bekezdésnyi sem jött össze róla? Ejj...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése